I morgen mod Esbjerg skal vi fortsætte med at spille

Rødovre Mighty Bulls fik en forrygende start på 2023, hvor udebanekampen mod tabellens nr. 1 fra Herning, blev besejret med 2-3.

Nu venter et nyt opgør, men denne gang på hjemmebanen i Rødovre Centrum Arena mod Esbjerg Energy. Kampen starter kl. 19:00 og dørene åbner kl. 18:00.

Esbjerg har de seneste kampe fundet formen, men det er heldigvis aldrig en garanti for sejr. Det seneste opgør imellem de to mandskaber blev som bekendt 2-1 til Rødovre efter forlænget tid.

Målscore til 2-3 i Herning, det svenske missil Måns Hansson står klar i forsvaret mod Esbjerg, og skal forhåbentligt være med til, at lukke ned for Esbjergs nyfundne form og sikre tre point til Rødovre.

Resultaterne har været meget svingene i kampene mod Esbjerg i denne sæson, hvor nogle kampe stikker lidt af og hvor andre er jævnbyrdige. Hvad er det i kampene, som kan give disse forskellige resultater?

- Vi har kampe haft kampe, hvor ydmygheden ikke har været der når vi spiller. Det gælder sig kampen I Esbjerg sidste gang, hvor kampen stak af. Men når vi spiller som vi skal, så er vi virkelig et godt hold, som kan slå alle hold i Metal Ligaen.

Hvad tænker du Rødovre skal have fokus på, hvis sejren skal hjem onsdag aften?

- Vi har startet 2023 rigtig godt, hvor vi fik en meget vigtig udebane sejr i Herning. I morgen mod Esbjerg skal vi fortsætte med at spille, som vi gjorde i de to første perioder imod Herning. En stram defensiv og en simpel hockey, hvis vi kan holde os til det, så har vi som altid chancen og dermed også chancen for tre point imod Esbjerg.

Kampen starter kl. 19:00 i Rødovre Centrum Arena og kan streames på TV2 Play.

Køb dine billetter via. Metal Liga appen under fanen ”kampe” eller via. link: https://shop.mightybulls.dk/kampe

Der er som altid gratis adgang for børn/under 15 år.
Husk, at du som sæsonkortholder kan konvertere dit sæsonkort til en billet, hvis du er forhindret i at deltage til kampene.


Olaf Eller ny cheftræner i Rødovre Mighty Bulls VIDEO: LASSE CARLSEN efter Herning-Rødovre