Jeg prøver hver træning at arbejde hårdt og bruge min styrke

Rødovre Mighty Bulls tager tirsdag aften imod Aalborg Pirates i Rødovre Centrum Arena med kampstart kl. 19:30 og dørene åbner kl. 18:30.

Kampen om en slutspilsplads jagtes stadig intensivt, hvilket blev helt tydeligt i Rødovres seneste kamp mod SønderjyskE i fredags. Inden kampen gik i gang og med flere spillere ude, så det rigtig svært ud, men efterhånden som kampen skred frem, var det helt tydeligt at point var en klar mulighed. Det blev kun til et enkelt point, men drengene spillede en flot kamp og kæmpede med alt de havde.

Nu venter en ny kamp, hvor Aalborg i skrivende stund er førerhold i tabellen, men dette gør ikke opgaven for en sejr umulig. Rødovre har den seneste tid vundet flere kampe, hvoraf flere af dem er på udebane. Seneste møde mod Aalborg, trak Rødovre sig som sejrherre med cifrene 2-3 og dermed fuld plade på point.

Det var simpelthen en vanvittig kamp i fredags mod SønderjyskE, hvad tænker du om resultatet og kampen generelt?

- Jeg synes vi spillede en rigtig god kamp, hvor alle kæmpede alt det de kunne. Selvfølgelig er resultatet ikke som ønsket, og slet ikke med tanke på kampens forløb. Vi ønsker altid at vinde, intet andet.

Hvad skal der til for at slå Aalborg?

- Vi skal være virkelig skarpe i vores defensive spil, spille simpelt og arbejde hårdt, men vigtigst af alt skal vi arbejde smart i alle skift.

Du har i den seneste tid fundet et rigtig flot spil frem, hvortil du nu står noteret for 26 point i sæsonen. Har du personligt arbejdet med noget specielt, som gør dit spil endnu skarpere?

- Jeg har ikke gjort noget specielt. Jeg prøver hver træning at arbejde hårdt og bruge min styrke. Men det er naturligvis også sådan, at når man scorer eller laver point generelt, så hjælper ens selvtidlig yderligere, hvilket godt kan være en af de største årsager til skarpheden.

Kampen starter kl. 19:30 i Rødovre Centrum Arena og kan streames på TV2 Play.

Køb dine billetter via. Metal Liga appen under fanen ”kampe” eller via. link: https://shop.mightybulls.dk/kampe

Der er som altid gratis adgang for børn/under 15 år.

Husk, at du som sæsonkortholder kan konvertere dit sæsonkort til en billet, hvis du er forhindret i at deltage til kampene.


RMB HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA AALBORGKAMPEN HER HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra SønderjyskE-Rødovre