Årets sidste træningskamp spilles d. 3/9-22 kl. 14:00

Selvom Metalligaen officielt begynder i aften, så spiller Rødovre Mighty Bulls først på onsdag den 7. september. Dermed fandt Magnus plads til en sidste kamp inden sæsonstarten. Her kommer tyrene på en svær opgave, når Brynäs IF fra den svenske SHL-liga gæster Rødovre Centrum Arena i året sidste træningskamp. Brynäs IF der torsdag aften i Rødovre Centrum Arena slog Malmø fra SHL med 4-1.

- Vi er glade for at kunne præsentere så stærk en modstander i Rødovre Centrum Arena og vi ved at det bliver en svær kamp resultatmæssigt. Derfor er målet også at bruge kampen på at finpudse vores spil samt få endnu mere tempo i skøjterne, imod en modstander der i mange år har præget en af Europas bedste ligaer.

- Vi har vist en masse gode takter både kamp- og træningsmæssigt siden opstarten og det gode arbejde vil vi fortsætte med i lørdagens kamp, udtaler cheftræner Magnus Sundquist.

Kampen starter kl. 14.00 i Rødovre Centrum Arena og dørene åbner én time før kampstart.
Der er GRATIS ADGANG FOR ALLE, uanset om du har sæsonkort eller ej. Der vil være mulighed for at købe mad fra kiosken og drikkevarer i barerne.

Husk at købe sæsonkort eller billet til første turneringskamp i Metal Ligaen onsdag d. 7. september, hvor SønderjyskE kommer på besøg i Rødovre Centrum Arena med kampstart kl. 19:00.


Rødovre gjorde en fin figur mod Brynäs Brynäs IF vs. Malmö Redhawks