Jeg kan mærke at stemningen er elektrisk og noget helt specielt. Jeg ved at alle spillerne er klar til at løbe på isen til første hjemmekamp i Rødovre Centrum Arena (Olaf Eller)

Rødovre Mighty Bulls spiller i aften deres første hjemmekamp i sæsonen 2023/24, hvor modstanderen er Herning Blue Fox.

Det bliver spændende at se begge mandskaber som begge vandt deres første opgør i overtid. Vi håber og tror naturligvis på en sejr til Rødovre Mighty Bulls.

Inden spillerne og trænere skal spille deres første kamp i Rødovre Centrum Arena, har vi taget en hurtig snak med Cheftræner Olaf Eller om dagens kamp:

Hvad er dine tanker og forventninger inden hjemme præmieren mod Herning iaften?

Jeg forventer at se samme udtryk med fart, aggressivitet og fysik samt underholdning som vi præsterede mod Rungsted i første kamp. Fart og aggressivitet har altid været Rødovre´s identitet, og Herning spiller på samme måde, så det bliver helt bestemt et slag mod Herning.

Hvilket udtryk vil du gerne se på isen for Rødovre Mighty Bulls mod Herning?

Jeg vil gerne se fart, intensitet og en masse vilje som vi også viste i kampen imod Rungsted.

Hvilke taktiske fokus punkter har du frem til kampen mod Herning?

Jeg vil gerne fremhæve at vi spillede med 4 kæder og stadig formåede at vinde kampen imod Rungsted, hvor Rungsted spillede med 3 kæder, og det er vigtigt for vores identitet samt et godt signal at sende til os selv og ikke mindst resten af ligaen.

Vi ved godt selv at vores økonomi ikke er den samme som mange af de andre hold i ligaen, og det kan have en betydning for kvaliteten på isen, men vores unge spillere finder nogle andre værktøjer frem og det var med til at give os sejren. Der skal gives en kæmpe ros til vores 4 kæde, og det bliver et vigtigt element i resten af sæsonen.

Sidste spørgsmål - Hvordan har du det med at holdet skal spille sæsonens første hjemmekamp i Rødovre Centrum Arena?

Jeg ser frem til at holdet skal spille første hjemmekamp mod Herning og jeg kan mærke at stemningen er elektrisk og noget helt specielt. Jeg ved at alle spillerne er klar til at løbe på isen til første hjemmekamp i Rødovre Centrum Arena.


OPTAKT: Frederikshavn - Rødovre med Jaeden Martin GOALSHOW: Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls