Rødovre Mighty Bulls har de seneste hjemmekampe formået at være bagud 0-3 og kæmpe sig tilbage og fået 3 point med fra kampen. Seneste kamp mod Odense, var hård, men tyrene spillede 2 gode perioder og tabte desværre det hele i 3. periode. Begge hold kommer ind til kampen med et nederlag i bagagen og en sejr er vigtig for begge hold. Det kan ikke understreges nok, hvor vigtig denne kamp er for holdet, fans og håneretten imellem klubberne.

Vi glæder os til at se en masse fans på lægterne i morgen!

Vi har snakket med Rødovres nr. 67 Oliver Marklund forud for lokalopgøret mod Herlev.

Hvordan ser du frem til lokalopgøret på hjemmebane mod Herlev?

Jeg ser meget frem til opgøret mod Herlev. Det bliver en spændende kamp med forhåbentligt masser af tilskuere, og der vil helt sikkert være en intens atmosfære i arenaen og begge hold har en stærk motivation for at vinde, da vi ligger tæt i tabellen. Dog vil hele holdet kæmpe for at få 3 point med fra kampen.

Hvad tænker du bliver det afgørende, for hvem der kommer hjem med sejren?

Det bliver afgørende for sejren at vi holder styr på det defensive spil og får skudt noget mere på mål. Derudover skal holde os fra udvisningsboksen.

Herlev vandt seneste opgør, hvad skal ændres fra sidste kamp?

Vi har analyseret, hvor det gik galt og ændret spillet derfra. Vi har haft nogle gode kampe op til denne kamp, så vi skal bare ud og kæmpe for at få sejren i hus.