Farten i spillet bliver afgørende og vi skal formå at presse tempoet i vejret i kampen

Fredag aften er lagt op til et vaskeægte efterårs brag mellem Rødovre og Frederikshavn i Rødovre Centrum Arena. Begge mandskaber kommer ind til kampen med en sejr fra deres seneste opgør, så det bliver spændende og se hvem der kommer ud med sejren fredag aften. I tabellen ligger Frederikshavn sidst på 9. pladsen, hvor Rødovre er placeret en plads bedre nemlig på 8. pladsen, så det er et bundopgør på dette tidspunkt i sæsonen, hvor alle point selvfølgelig er meget vigtige. Det seneste indbyrdes opgør fandt sted i Frederikshavn, hvor Rødovre kom ud med alle 3 point efter en sejr på 1-3 i det nordjyske efter en flot og disciplineret 3. periode. Dette opgør har derfor en kæmpe betydning for begge holds udsigter for slutsspils hockey længere fremme i sæsonen, så mød op i arenaen da dette helt bestemt bliver et brag man ikke vil gå glip af. 

Vi har snakket med Rødovre Mighty Bulls cheftræner Olaf Eller forud for fredagens opgør imod Frederikshavn i Rødovre Centrum Arena:

Hvad er dine tanker og forventninger inden mødet imod Frederikshavn fredag aften?

- Det er at vi kan bygge videre på den indsats vi leverede mod Sønderjyske i mandags.

Hvad har du gjort for, at Rødovre kommer ud til første face-off helt klar og fokuseret imod Frederikshavn?

- Jeg synes vi kom ud klar og parat mod Sønderjyske, vi var måske overtændte der gjorde at vi i nogle få enkelte situationer reagerede uhensigtmæssigt, men der var en enorm energi i holdet, og det var det vi byggede videre på og som faktisk også gjorde at kampen vendte. 

Hvilke elementer tror du, holdet kan tage med ind til hjemmekampen fredag aften mod Frederikshavn fra seneste opgør mod Sønderjyske?

- At vi spiller hurtigt, og flytter pucken hurtigt og, at vi skøjter meget.

Hvad er dine tanker fra seneste opgør i mandags, hvor Rødovre er bagud 0-3 efter 5 min & der må tages Timeout?

- Altså når man kommer bagud med 3 mål efter små 5 minutter, så kan man enten falde helt ned i kulkælderen især fordi, at det var tydeligt at spillerne var så forhippede på at leverer en god og bedre indsats. Og hvad er det en bedre og mere dedikerede indsats og endnu hårdere arbejde i de små 5 minutter fører til, ja det fører til at vi er bagud 0-3. Så kan man godt nogle gange vende om, eller så kan man tro på de elementer vi har bygget ind på holdet og den energi vi alle udviser kan bringe os langt. Og det var jo det spillerne formåede med hjælp fra en time-out fra trænerteamet og det at holde fast i det mentale grundlag og det lykkedes jo.

Hvilket udtryk vil du gerne se på isen for Rødovre Mighty Bulls mod Frederikshavn?

- Jeg håber vi kan være ligeså tændte, som vi var imod Sønderjyske dog mere balanceret, så det kommer til vores fordel.

Hvad tænker du der bliver afgørende, for hvem der kommer ud med sejren fredag aften? 

- Jeg tror at farten i spillet bliver afgørende og at vi kan presse tempoet i vejret i kampen.

Kampen starter med face-off kl. 19:00 og kan streames via. Metalligaen.tv 

Bemærk at det kræver abonnementsbetaling.

Skrevet af: Andreas Kleczewski


Brandon Magee udlejes til Esbjerg Energy Folkeaktie barometer uge 42