Det er en perfekt mulighed for at tage revanche for nederlaget mod Herning, foran vores egne fans

Rødovre tager fredag aften kl. 20:00 imod Aalborg i Rødovre Centrum Arena.

Gæsterne fra Aalborg har haft et meget svingende niveau den seneste måned, hvor det er blevet til flere nederlag end sejre, og det skal Rødovre udnytte! Vi har flere gange vist, at vi kan spille op med de bedste hold, hvis koncentrationen og disciplinen bevares alle 60 minutter.

Rødovre vandt seneste hjemmebanekamp 4-0 mod SønderjyskE, men har desværre tabt de seneste to kampe på udebane. Johan Lundgren sætter her lidt ord på, hvad der skal til for at vinde mod Aalborg i morgen:

- Vi har spillet godt i lang tid, bortset fra kampen mod Herning. Hvis vi skal vinde kræver det, at vi finder niveauet fra de andre kampe frem på fredag. Det handler om at holde fast i vores aftalte struktur, arbejde hårdt og være skarp når de opstår situationer.

Seneste kamp mod Herning bød på en første periode med fint spil, men desværre også en anden periode, hvor det kokser fuldstændig. Hvad kan i tage med videre fra den periode?

- Anden periode mod Herning var alt andet end OK og langt fra den standart, som vi gerne vil stå for som hold. En ting vi kan tage med os fra den periode er, at man bliver hårdt straffet i denne liga, så snart man ikke ramme de rigtige niveauer.

- Vi har analyseret og lagt den periode bag os nu og på fredag er det en ny kamp. Det er en perfekt mulighed for at tage revanche for nederlaget mod Herning, foran vores egne fans.

Husk du stadig kan nå at bestille mad til før kampen her.
Tilmelding lukker i dag torsdag kl. 18:00.

Vi serverer Tuborg Julebryg fra kl. 18:30 – 19:00 for 30 kr. i hovedbaren.

Kampen spilles kl. 20:00 i Rødovre Centrum Arena og kan streames på TV2 Play.


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA Rødovre-Aalborg OPTAKT: Herning vs. Rødovre