Selvom der i tabellen ikke er noget at spille for, så er det klart at man på ingen måde vil tabe til sine rivaler

Rødovre Mighty Bulls tager i aften imod Rungsted Seier Capital. Kampen bliver sæsonens sidste hjemmebanekamp for sæsonen 2022/23, da et slutspil desværre ikke blev en realitet i denne omgang, men sikke en kamp vi kan se frem til i aften! Husk, at der auktion på spillernes hjemmebanetrøjer kort efter kampen i foyeren. Det plejer at være underholdende og alle er velkomne, uanset om du ønsker at byde på trøjerne eller ej.

Kampen bliver som bekendt afviklet som bekendt som en 1-krones kamp, sponsoreret af mange forskellige og fantastiske sponsorer. Sponsorerne lægger 1 krone pr. gæst. Der er mulighed for at trække optil 4 billetter pr. kunde, gældende til både stå- og siddepladser.

Men siddepladser er nu UDSOLGT i Rødovre Centrum Arena, samt omkring 522 ståpladser retur, det bliver intet mindre end fantastisk! I skrivende bliver vi 2754 personer, hvis alle Rødovre Fans som har trukket billetter og sæsonkortholdere møder op. Rungsted forventes ikke at fylde deres udebaneafsnit.

Der er mulighed for, at "prøve lykken" og dukke op til kampen og få udstedet sin billet i døren (ståpladsbillet) - Vi forbeholder os dog retten til at afvise gæster, som benytter sig af denne mulighed, hvis arenaen når sin max kapacitet som seneste gratis kamp. Seneste gratis kamp var der flere som benyttede denne mulighed, så giv det et skud hvis det der IT ikke lige er dig.  

Sæsonkortholdere bibeholder naturligvis deres siddepladser til kampen. Husk, at du som sæsonkortholder kan konvertere dit sæsonkort til en billet og videregive til et familiemedlem eller ven/veninde, hvis du er forhindret i at deltage til kampen.

Vi beder alle respektere sæsonkortholderes førsteret til siddepladser markeret med klistermærker.

Program for aftenens kamp: 
Kl. 18:30 - Dørene åbner 
Kl. 18:30 - 19:00: 25 kroners øl-bar (Carlsberg Pilsner & Tuborg Classic)
Kl. 18:30 - 20:45: Rødovre Pølsen 
Kl. 20:00 – KAMPSTART
- Trøjeauktion efter kampen (Hjemmebanetrøjer - Udleveres først efter sæsonen er afsluttet)
- Der vil være musik i forhallen før og efter kampen

NU til optakten med kaptajn Mads Eller

Sæsonens sidste hjemmekamp, hvad betyder det for jer?

- Det er ret deprimerende, at vi står i den situation, at i dag er årets sidste hjemmekamp, men samtidig så vil vi gøre alt for at slutte godt af overfor vores fans!

Vi forventer en stor opbakning i dag, med rigtig mange mennesker i hallen. Hvad giver det af stemning i truppen?

- Det har givet en utrolig gejst i omklædningsrummet, at der kommer så mange mennesker i aften, så holdet er meget motiveret og opsat på at få en god præstation og takke fansene for deres opbakning igennem sæsonen.

Hvad kan vi forvente på isen til sådan en rivalkamp som i aften?

- Selvom der i tabellen ikke er noget at spille for, så er det klart at man på ingen måde vil tabe til sine rivaler. Så en masse intensitet på isen og på lægterne!

Der kan hentes ståpladsbilletter via. dette link: https://shop.mightybulls.dk/kampe/RMBRSC030323

Kampen starter kl. 20:00 og kan streames på TV2 Play. 


RMB HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA RUNGSTEDKAMPEN HER HETAG HØJDEPUNKTER: MÅL OG REAKTIONER fra Aalborg-Rødovre