Tyrene skal i aften en tur til Odense i hundehuset, hvilket er første kamp med Olaf Eller som cheftræner.Odense spiller i øjeblikket på et godt niveau, så det bliver en svær udebanekamp. Tyrene vil gøre alt for at kæmpe videre, og tjene pointerne hjem, og dermed chancen for at nå en slutspilsplads.Vi har taget os en snak med vores nye cheftræner Olaf Eller, om både den hurtige ansættelse, hvilket potentiale han ser i truppen, samt forventninger til aftenens kamp.

- Efter to gode kampe mod Herlev og Herning kom der et lille “set back” mod Esbjerg i onsdags. Spillerne glæder sig enormt til at ramme tilbage på det niveau i aften i en inspirerende kulisse. - Omkring min ansættelse vil jeg bare sige, at jeg har et stærkt team bag mig og derfor er jeg helt tryg ved situationen. Vi har et stærkt fokus på, hvad vi kan gøre til aftenens kamp, det er det vi kan påvirke og det brænder vi alle for. 

- Jeg benytter meget få ord til kampen, da jeg har fokus på kampen i aften, samt alt det omkring liggende arbejde et nyt job medfører. Det vigtigste for for mig er aftenens resultat og arbejdet med spillerne. 

 

 

 

 

 

 

 

 


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Odense-Rødovre VIDEO: William Rørth efter Rødovre-Esbjerg