I dagens kamp mod Herning skal vi fortsætte vores gode spil, men i alle 3 perioder

Rødovre Mighty Bulls ruller igen i dag mod Jylland, denne gang hedder modstanderen Herning Blue Fox.

Herning må sige at være godt kørende, dog tabte de deres seneste kamp mod Esbjerg 4-0, men forinden havde de 10 kampe i streg uden nederlag og topper Metal Ligaen med 44 point.

Det er altså svær kamp i aften, men intet er umuligt for RMB, hvis niveauet holdes hele kampen igennem. Seneste kamp mod Frederikshavn var et fint eksempel, hvor store dele af kampen var kontrolleret og hvor chancerne for at sikre sig en sejr bød sig til.
Johan Marklund om seneste kamp:

- Seneste kamp mod Frederikshavn spillerede vi en rigtig god udebanekamp i to perioder, hvor vi skulle have scoret et par mål på vores chancer. Desværre tog vi nogle dumme udvisninger i 3. periode, som vi blev straffet hårdt på.

Seneste hjemmekamp i Rødovre Centrum Arena mod Herning endte desværre 2-3 til gæsterne, men der var pres på udebaneholdet i slutningen af kampen og det spil skal fortsætte.

- I dagens kamp mod Herning skal vi fortsætte vores gode spil, men i alle 3 perioder. Vi møder et godt hold, hvor vi må forvente at de gerne vil føre spillet.

- Vi har fokus på et enkelt og simpelt spil, samt en god defensiv med hurtige omstillinger. Modsat i fredags skal vi være skarpe, når vi kommer til målchancer, afslutter Johan Marklund.

Kampen spilles i aften kl. 19:00 i Kvik Hockey Arena og kan streames på TV2 Play.

Husk vi spiller mod Aalborg kl. 20:00 d. 25. nov. i sæsonens 3. fredagskamp.
Billetlink finder du her.

Til kampen mod Aalborg er der også mulighed for at tilkøbe mad før kampen.
Du kan læse mere og tilkøbe din billet her.

Derudover serverer vi også Tuborg Julebryg fra kl. 18:30 – 19:00 for 30 kr.

OPTAKT: Rødovre - Aalborg HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Frederikshavn-Rødovre lige her