VI SKAL TILBAGE PÅ SEJRSSPORET IGEN

Fredag aften er der lokal-derby, når tyrene møder fuglene fra Herlev på isen i Spar Nord Arena.
Fredagens kamp er en vigtig kamp for Rødovre, ikke mindst for pointene, men især også for håneretten mod Herlev. Sidste kamp mod Herlev var i Spar Nord Arena i en af test kampene før sæson start, og der endte Rødovre med en sejr på 0-2. Vi håber på, at der kommer et stærkt fremmøde af Rødovre fans til denne udekamp, så tyrene kan få en masse opbakning og tage sejren med hjem fra lokal braget!

Efter en flot sæson start, har Rødovre tabt deres 3 seneste kampe, hvor man har været ramt af manglede stabilitet og diverse skader. Dette kan man også se på tabellen, hvor Rødovre pt. ligger nr. 8 med 8 point efter 6 kampe, hvor Herlev har samme antal point dog har Herlev spillet 7 kampe og kommer ind til kampen med 2 sejre i rygsækken.

Der er utrolige vigtige point at kæmpe om, til aftenens kamp og det bliver med garanti både spændene og med en masse fight når Herlev og Rødovre møder hinanden på isen til et kæmpe brag i lokal derbyet.

Vi har taget os en snak med den unge forward William Bundgaard omkring hvordan han ser frem til lokalbraget:

Rødovre har haft modvind i de sidste par kampe med 3 nederlag på stribe efter holdet ellers fik en flot sæsonstart. Hvad er dine tanker frem mod kampen imod Herlev i aften?

- Det bliver en fed kamp i aften, jeg håber der kommer mange tilskuere, og vi skal bare tilbage og arbejde 100% for hinanden. Vi har dog været lidt nede de sidste par dage efter vores nederlag der selvfølgelig ikke er optimalt. Dog synes jeg at vi har haft nogle gode træninger og jeg ved, at vi er klar til kampen i aften med god fart og masser af aggresivitet. 

Hvilke elementer tænker du kommer til at blive afgørende for at komme ud med sejren i aften? 

- Vi skal scorer på vores chancer også skal vi lukke ned defensivt da vi har lukket for mange mål ind i denne sæson så det skal stoppes. Vi skal arbejde hårdt i alle kæderne og spille som et hold, så skal vi nok vinde imod Herlev.

Hvad er det allervigtigste for at Rødovre får de 3 point i aften? 

- Vi skal være motiverede og tro på vi kan vinde, også skal vi have vilje fra hele holdet, så skal vi nok få alle 3 point.

Kommer Rødovre fansene til, at se dig lave nogle point iaften imod Herlev?

- Det håber jeg og det tror jeg stærkt på, jeg vil ihvertfald gøre mit bedste og hjælpe holdet 100%.

Info til kampen

Følgende spillere er tilbage i truppen til kampen:

Alex Haunstoft 

Frank Gymer 

Kyle Hallbauer


Følgende spillere er ude til kampen pga. skader:

Brandon Magee

Måns Hansson 

Niclas Krarup


Kampen starter med face-off kl. 19:30 og kan streames via. Metalligaen.tv 

Bemærk at det kræver abonnementsbetaling.

Skrevet af: Andreas Kleczewski 


GOALSHOW: Se målene fra Herlev-Rødovre OPTAKT: Rødovre - Odense med Mikkel Binou Jensen