Vi skal komme ind med samme indstilling og vilje fra i søndags til kampen imod Aalborg

Rødovre Mighty Bulls kæmpede sig til en sejr over Esbjerg efter straffeslag søndag eftermiddag. Holdet havde forinden kampen imod Esbjerg spillede 4 mindre gode kampe, hvor alle endte med nederlag til Rødovre. Nu venter der så en svær udebane kamp i Aalborg som nuværende besidder 1. pladsen i Metal Ligaen. Begge hold kommer ind til kampen tirsdag aften med en sejr i bagagen, dog er Aalborg klar favorit før opgøret, så det bliver spændende og se hvad Rødovre´s sejr fra søndagens opgør imod Esbjerg har tilbragt holdet frem mod kampen i Aalborg.  

Vi har snakket med Rødovre´s nr.90 Alex Haunstoft forud for udebane opgøret mod Aalborg i Sparekassen Danmark Isarena:
 
Hvordan ser du frem til kampen mod Aalborg tirsdag aften?  

- Vi kommer fra en rigtig god holdindsats i søndags imod Esbjerg på hjemmebane, hvor vi kommer ud med en sejr efter straffeslag, dog havde vi forinden spillet 4 knap så gode kampe. Vi har spillet imod Aalborg en gang i løbet af denne sæson, hvor vi desværre tabte med 5-8 på hjemmebane der synes jeg faktisk vi spiller en god kamp hvor vi holder pres og ikke giver op. Jeg tænker at hvis vi kan komme ind på samme måde som vi viste i søndags imod Esbjerg, så skal det nok blive en god kamp for os hvor det kan gå begge veje.

Hvad tænker du at holdet kan bruge sejren imod Esbjerg til?

- Jeg synes det er vigtigt med en sejr specielt efter fire dårlige kampe fra vores side. Det føles som om, at mentaliteten har ændret sig lidt i truppen efter sejren imod Esbjerg, hvor vi har fået mere vilje og selvtillid i truppen, så man nu kommer ind med den følelse at vi er klar til at kunne præstere imod Aalborg.

Hvordan har det været at komme tilbage efter din skade og spille kampe igen?

- Jeg har det godt igen og er glad for at kunne hjælpe holdet på isen, selvfølgelig var det ikke så fedt da det skete og stod på og jeg tænkte først at der ville gå længere tid med at komme tilbage. Jeg føler at jeg er klar til at spille igen, og jeg vil give 100% i hver kamp og jeg takker for den tillid jeg har fået fra alle omkring holdet.
 
Ser vi dig få lavet nogle point imod Aalborg tirsdag aften?

- Min rolle på holdet er det mere defensive spil samt boxplay, men hvis jeg kan formå at lave point, så vil jeg selvfølgelig være glad personligt og ikke mindst på holdets vegne.

Info til kampen

David Grubak starter i målet


Følgende spillere er ude til kampen pga. skader:

Brandon Magee

Måns Hansson 

Niclas Krarup


Kampen starter med face-off kl. 19:00 og kan streames via. Metalligaen.tv 

Bemærk at det kræver abonnementsbetaling.

Skrevet af: Andreas Kleczewski 


OKTOBERFEST OG DERBY! GOALSHOW: Se målene fra Rødovre-Esbjerg