Oliver Kjær ny i Rødovre-trøjen

Vi kan i dag byde velkommen til endnu en ny spiller i Mighty Bulls-truppen, nemlig den 19-årige forward Oliver Kjær, som vender hjem til Metal Ligaen efter en sæson i USA.

Oliver Kjær kommer oprindeligt fra Esbjerg, hvor han har haft sin ishockeyopvækst og har nået 51 kampe for Esbjerg Energy. I sidste sæson tog han turen over Atlanten til den amerikanske juniorliga NAHL og tørnede ud for Alaska-holdet Fairbanks Ice Dogs. 50 points (20 mål og 30 assists) leverede han for Ice Dogs og målt på point var han med et snit på 1,19 point per kampe ligaens tolvte bedste spiller.

Ved de seneste to U20 VM-slutrunder har Kjær været med i truppen og han har ligeledes været repræsenteret på de øvrige danske U-landshold.

Sportschef Jørgen Illemann om holdets nye forward:

- Oliver er en center med et stort arbejdsområde qua et godt skøjteløb og han har potentialet til at blive en rigtig stærk tovejs-center. Han har øget meget i styrke og den defensive del af spillet henover de sidste par sæsoner, og så har han også udviklet det offensive potentiale, som han også besidder.

- Statistikkerne fra sidste sæson antyder, hvis man sammenligner med andre spillere i den danske liga, som har spillet i samme nordamerikanske liga, at Oliver kan stå foran en sæson, hvor han kan producere fornuftigt i den danske liga.

- Han har et stærkt drive og stor motivation for at tage et stort skridt i sin udvikling i den kommende sæson, og det er vi i Rødovre glade for at kunne være bidrage til, fortæller han.

Kontrakten med Kjær er gældende for den kommende sæson.


Mighty Bulls sender sæsonkort på abonnement til uhørt billig pris RMB henter Herlev-back