Rødovre Mighty Bulls har i dag valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Magnus Sundquist.

Afgørelsen sker på baggrund af, at Magnus Sundquist selv har ønsket at ophæve sin kontrakt med Rødovre af personlige årsager. Rødovre har derfor valgt at acceptere ønsket om kontraktophævelse. Det er Rødovres klare sportslige ambition at spille med om en slutspilsplads, men indtil nu i sæsonen har der desværre været langt mellem pointene.

I jagten på at hente en slutspilsplads har Olaf Eller takket ja til at overtage cheftrænerjobbet fra dags dato og minimum sæsonen ud.

Olaf har siden sommer været tilknyttet RSIK/RMB for at sikre en overgang imellem Rødovres mange unge talenter, som vi i større grad ønsker at tilknytte de mange kommende år. Olaf har derfor været tæt på førsteholdstruppen fra start samt været med til den daglige træning, hvorfor spillerne også er mere end bekendt med Olaf.

Olaf er et vaskeægte Rødovre-koryfæ, og hans åbenlyse kompetencer og erfaring har bragt ham langt i en flot karriere, både som spiller og træner. Valget som ny cheftræner har derfor været let, eftersom der hentes fra egne rækker.

Olaf er den træner, som senest har vundet det danske mesterskab med Rødovre, og han har stor tiltro til, at Rødovre med tiden kan vinde mesterskabet igen.  

Vi takker Olaf for at smide alt, hvad han har i hænderne og overtage cheftrænerstillingen med så kort varsel, nu da Magnus Sundquist med sin afgang før tid, efterlader Rødovre i en meget svær situation.


RMB HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA ESBJERGKAMPEN HER OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls vs. Esbjerg Energy med Måns Hansson