Ny svensk back på holdkortet

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne byde velkommen til svenske Viktor Bemström, der er ny mand på Tyrenes backlinje.

25-årige Bemström skifter fra svenske Borlänge HF, hvor han har spillet de seneste tre sæsoner. I den forgangne sæson spillede han 51 kampe og leverede 47 point for holdet og leverede blandt andet grundspillets højeste antal point for en back.

I ungdomsrækkerne har han spillet for Södertälje og Leksand, indtil han i 2017 startede som senior i HockeyEttan med over 200 kampe i de seneste fem sæsoner.

Viktor Bemström ser frem til sit første udlandseventyr i karrieren:

- Magnus og jeg har haft nogle gode snakke lige fra starten, og det føles rigtig godt og spændende at skulle blive en del af Rødovre.

- Jeg har hørt rigtig godt om klubben og at der er god stemning på lægterne, når der er mange tilskuere i arenaen. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Danmark, lyder det fra Bemström.

Cheftræner Magnus Sundquist ser frem til at kunne byde holdets nye svensker velkommen:

- Viktor og jeg har haft en god dialog i længere tid, og han var meget tidligt en spiller, som jeg gerne ville have til Rødovre.

- Han er én af HockeyEttans dygtigste backer med et godt blik for spillet, gode pasninger og styrker i powerplay. Han er en højrefattet back med et stort potentiale, som jeg ved kommer til at tilføre ro i vores spil og kan blive en vigtig brik i vores powerplay, fortæller han.

Aftalen er gældende for den kommende sæson.

Kontrakten er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union.


Finsk forward til Rødovre Lasse Carlsen fortsætter i Rødovre