Ny Rødovre-sejr i straffe over lokalrivaler

For anden aften i træk vandt Rødovre over Herlev i et sandt drama.

Rødovre bragte sig foran med fire mål i de første to perioder, men så tog Herlev ellers fat. Tre mål i de sidste fem minutter, og den ordinære tid endte 4-4. Et vildt comeback, som Rødovre selv præsterede fredag aften i Herlev.

I straffeslag var Nick Crawford igen stærkest, og den canadiske back kunne afgøre kampen til Rødovers fordel. To point til regnskabet – og fire i alt over Eagles i weekendens back-to-back-kampe.

Der var 90’er-tema i forbindelse med aftenens kamp med masser af musik fra de glade 90’ere. Og inden opgøret i Metal Ligaen duellerede udvalgte spillere fra de to holds mandskaber fra 90’erne mod hinanden i en showkamp til stor underholdning for det pæne fremmøde af tilskuere. De to gange 15 minutter endte med en 5-3-sejr til Rødovre, og de pensionerede ishockeyspillere diskede op med flere lækkerier.

Matthias Asperup blev inden ligakampen hædret for sin kamp nummer 200 for Rødovre Mighty Bulls.

Første periode var ganske jævnbyrdig på spil og chancer, men det var Rødovre der viste størst effektivitet. Thomas Olsen og Matthias Asperup leverede to flotte scoringer på henholdsvis en kontra og langskud i et powerplay.

I de midterste 20 minutter udbyggede Rødovre føringen til 4-0, inden Herlev fandt vej mellem Matt O’Connors ben med en reducering. Forinden havde Nikolaj Zorko og Matthias Asperup øget med to scoringer, der begge faldt i overtal. Glimrende udført af Riku-Petteri Lehtonens tropper.

Den komfortable føring til Rødovre blev imidlertid fuldstændig formøblet i de sidste 20 minutter. Eller rettere sagt de sidste fem minutter. For Herlev fandt her vejen til målet med tre scoringer, og tyrene havde i dén grad sat den ellers solide føring over styr.

Ingen scoring i de fem overtidsminutter, og kampen skulle – nøjagtig som fredag aften – finde sin vinder i straffeslag. Og her var Nick Crawford altså igen manden med skarpretteren. Veludført af canadieren.

De to point i aften bringer Rødovre op på en femteplads i Metal Ligaen – og er dermed kun to point efter netop Herlev på fjerdepladsen. I næste uge er der landsholdspause, og Rødovre skal derfor først i aktion igen den 12. November ude mod Frederikshavn White Hawks.

Rødovre Mighty Bulls-Herlev Eagles 5-4 STR (2-0, 2-1, 0-3, 0-0, 1-0)
06:50 1-0 Thomas Olsen (Kaels)
17:24 2-0 Matthias Asperup (Klarskov, Crawford) (PP1)
28:04 3-0 Nikolaj Zorko (Klarskov, Asperup) (PP1)
32:47 4-0 Matthias Asperup (Crawford, Klarskov) (PP1)
36:49 4-1 Max Vilstrup Olesen (Carlsson)
54:50 4-2 Acke Ringström (Skinnars) (PP1)
55:43 4-3 Magnus Povlsen (Skinnars)
59:35 4-4 Alexander Lindqvist-Hansen (Thompson)