”Nemme fejl” skal minimeres, arbejdsindsats skal fortsættes

Rødovre Mighty Bulls er fredag aften tilbage i aktion, når de gæster Nordjyske Bank Arena, her venter Frederikshavn White Hawks. Tyrene kommer til opgøret med friske ben, efter at den seneste kamp imod Herlev blev aflyst.

- Vi ser frem til kampen i aften og igen mod et godt hold. Vi har vist, at vi kan slå alle hold, hvis disciplinen og ydmygheden er der i 60 minutter. Vi har vundet de sidste to kampe mod Frederikshavn, men vi er også klar over, at det bliver en hård kamp, fortæller cheftræner Magnus Sundquist.

Rødovre-holdet har den seneste tid været hårdt ramt af skader og sygdom, hvilket har givet anledning til at nogle af de unge gutter fra U20 holdet, har kunne komme op og vise hvad de kan, og det må man sige, at de har gjort. Specielt i kampen hjemme imod Rungsted, kæmpede alle mand med hjerte og vilje, hvilket havde fortjent mere:

- På trods af, at vi har savnet flere stamspillere de sidste to kampe, så må jeg sige, at jeg har været tilfreds med både spillet, arbejdsindsats og viljen på trods af to nederlag. Men igen laver vi nogle ”nemme fejl”, og det udnytter gode hold effektivt. Og derfor taber vi de sidste to kampe og det gør også, at vi har den position i tabellen, som vi har.

- Holdet og klubben kommer til at tage små trin hele tiden, og med den præstation flere på holdet laver kamp efter kamp og med de unges gode indsats de sidste kampe, så bliver det godt fremover. Men ting tager tid. Det er sjovt at se, hvordan drengene træner godt og vil det her.

- Både RMB og RSIK har mange og vigtige kampe i de næste 14 dage, så vi skal planlægge lidt med vores unge talenter. Backen Sebastian Niebling kommer til at spille i aften og med lidt folk tilbage, så har vi seks backs. Resten af de unge koncentrerer sig denne weekend om kampe med U20/1. division. Deres tid skal nok komme.

- Dennis Saikkonen har vist, at han er en rigtig god målmand, selvom han ikke har spillet kampe i lang tid. Han starter i målet og så har vi Magnus Wulff med som backup igen, lyder det fra Sundquist.

Sidste gang Frederikshavn var på isen, blev det til et overtidsnederlag imod Sønderjyske, i en yderst velspillet kamp. Så hvis tyrene skal have noget med fra en svær udebane, skal gameplanen og disciplinen holdes, og i den anden ende skal kynismen findes frem.

Hvis man kigger på den indbyrdes statistik imellem de to hold for sæsonen, så startede Frederikshavn med at vinde de to første opgør, men sidenhen har Tyrene vundet de seneste to, så det samlet står 2-2 i indbyrdes kampe.

Kampstart i Nordjyske Bank Arena er kl. 19.45, og kampen vises live på Tv2 Play.


White Hawks vandt aftenens kamp for fansene RMB flytter kontoradresse