I denne uge udkom en ny og spændende ishockeybog: "Danskerne i NHL - en liga for sig" handler om de 14 NHL-danskere, og da en stor del af dem har rødder i Rødovre, er der naturligvis al mulig grund til at købe bogen, hvis man vil med tilbage til Lars Ellers Stanley Cup-dage, Jannik Hansens status som superstjerne i Vancouver og Mikkel Bødkers fremragende NHL-dage i Arizona.

Bogen fortæller også om talentudviklingen i Rødovre, der har været en del af grundlaget for den danske NHL-succes.

Danskerne i NHL - en liga for sig - er skrevet med stor indsigt af Metalligaen.dk-redaktør Michael Søvsø, der har arbejdet med ishockey-journalistik over to årtier. Det er en fascinerende beretning om et stort dansk ishockeyeventyr, der i den grad stadig er aktuelt "over there". Den er på 336 sider, spækket med flotte billeder og detaljerede historier og du vil helt sikkert få ny info om Rødovre-gutterne i verdens bedste liga.

Hvordan bestiller du bogen? Den kan købes på de store boghandlere på nettet (blandt andet Bog & Ide og Saxo), men der er også mulighed for at købe den i ReXhockey eller bestille den direkte hos forfatteren Michael Søvsø via Mobile Pay 95498. Den koster 309 kr. inkl. forsendelse og en hilsen fra forfatteren. Medsend din adresse, mail og telefonnummer og bogen kommer til dig hurtigst muligt.

Du kan læse daglige nyheder om bogen via https://www.facebook.com/enligaforsig


TRE VITALE point til Rødovre i Herning efter stærk tredje periode STREAM: Herning Blue Fox-Rødovre Mighty Bulls