Der oprustes med endnu en finsk forward

Rødovre Mighty Bulls kan byde varmt velkommen til finske Miro-Pekka Saarelainen, som I kommende sæson skal buldre ud på Vestegns-isen.

Seneste sæson har Saarelainen tilbragt i den bedste polske række, men han har primært udfoldet sig i de to bedste finske rækker Liiga og Mestis, hvor det er blevet til fem sæsoner i hver række, samt diverse ungdomslandshold.

Saarelainen fortæller om sit skifte til Rødovre:

- Jeg ser Rødovre som en god mulighed for at udfolde mig yderligere. Mine samtaler med cheftræner Magnus gav den helt rigtige fornemmelse, hvor specielt holdets visioner og mål er noget jeg kan identificere mig med og som gjorde mit valg meget nemt. Jeg tror på, at vi som hold kan skabe succes.

Cheftræner Magnus ser Saarelainen passe godt ind i systemet:

- Saarelainen er en erfaren og god spiller med høj arbejdsmoral og et godt skud. En højrehåndet og hårdtarbejdende spiller, der sluttede sidste sæson i den polske liga, efter en skade i starten af sæsonen. Efter Dialog med vores nye spiller Frank Gymer og mine kontakter i Finland ved jeg, at Saarelainen passer perfekt ind i RMB´s kommende sæson.

VELKOMMEN Miro-Pekka Saarelainen.

Kontrakten er betinget af godkendelse hos DIU.


Ny back i RMB-truppen Kampprogram - Metal Ligaen 2022/23