Minimumsmålet er nået!

Som man har kunnet se på opdateringerne de sidste par dage, så er salget af Støttebilletter gået rigtig stærkt. Med de donationer der er kommet i aftes og i morges, har vi nu rundet 2.500 solgte Støttebilletter.

Det har været fantastisk at opleve den opbakning og støtte, som vi har fået fra fans, lokale støtter og sågar fra ishockeyfans fra andre klubber rundt omkring i landet.

Hvad end folk har støttet med donationer til Støttebilletter eller det har været med kommentarer, delinger, likes og moralsk opbakning, så vil vi på vegne af hele Rødovre Mighty Bulls gerne sende en dybfølt TAK for de positive vinde, der er sendt mod klubben i den her svære tid for - både os og for hele verden.

Særligt sender vi også en tak til Rødovre Lokal Nyt, der har været med til at sætte uundværligt fokus på hele kampagnen, til Atlas Biograferne, der har lavet en konkurrence for alle der støtter, samt til vores seje U9-hold, som vi kommer til at finde på ét eller andet sjovt med.

Da vi startede kampagnen, vidste vi ikke, hvor stor en opbakning vi kunne håbe på fra vore fans og venner. Derfor satte vi målsætningen til 2.500 billetter, da det resultat betød at klubben kunne overleve og være klar til næste sæson. Det håbede vi på, at vi kunne nå inden d. 17. april.

Nu gælder det så om, at få resultatet så tæt på 0, så påvirkningen af CONVID-19-aflysningerne af kampene får så lidt indvirkning på fremtiden som muligt, og derfor forsætter ”salget” af Støttebilletter – som oprindeligt planlagt – frem til og med d. 17. april.

Endnu en gang, TAK TIL JER ALLE!


VIDEO: Se det, der skulle have været slutspilsintroen Hjælp klubben og køb en Støttebillet