UNLIMITED skydes i gang i Rødovre i de kommende uger, hvor Metal Ligaen lancerer en nyskabende billetstruktur i dansk ishockey

Der skal være endnu mere fest, når Mighty Bulls spiller på hjemmebane – og det skal være hver gang! Derfor er Rødovre Mighty Bulls sammen med otte af de ni øvrige Metal Liga-klubber gået sammen om en helt unik og ny billetstruktur, hvor man kan købe sit sæsonkort på abonnement.

Konceptet er døbt UNLIMITED, og det betyder ikke blot, at tilskuerne kan komme gratis til ishockey i Rødovre. Nej, kortet gælder såmænd i OTTE af ni arenaer i Metal Ligaen. Uanset hvilken kamp, man vil ind til. Herudover gælder det også det Danmarks landskampe på dansk grund i 2020/21.

I Rødovre koster et sæsonkort på abonnement fra blot 79 kroner om måneden, og direktør Morten Nielsen er stærkt begejstret for konceptet:

- Det fremragende salg af støttebilletter lige efter sæsonen 2019/20 beviser, at vi har en kæmpestor og loyal fanskare i området og omkring Mighty Bulls. Det viser os ligeledes, at potentialet for at få folk i hallen og mindst et par tusinde tilskuere til hver eneste hjemmekamp er til stede. UNLIMITED er billigt, nemt, belønner loyaliteten og giver en bedre oplevelse for alle i arenaen. Kombineret med de øvrige tiltag, vi har sat i gang, er jeg sikker på, at det bliver en kæmpe succes, siger han.

Den nye og unikke billetstruktur sætter fra sommeren ind med et brag i dansk ishockey. Otte ud af ni klubber i Metal Ligaen er med i den nye abonnementsordning ”UNLIMITED”.

Det er der en stor og tungtvejende årsag til. UNLIMITED betyder, at man i stedet for det traditionelle sæsonkort i stedet køber abonnement til ”hjemmeholdets” kampe og betaler løbende månedsvis til et beløb, der giver kæmpe besparelser i forhold til tidligere.  

SAMTIDIG giver UNLIMITED-abonnementet adgang til udebaneafsnittet og eventuelle neutralzoner, når ”tilskuerens hjemmehold” er på udebane, men faktisk også til alle andre kampe, selvom ens eget hold ikke spiller. Altså, UNLIMITED HOCKEY.

- Det er en sensationel nyskabelse i dansk, professionel sport. Det er første gang i historien, at man kan købe sæsonkort på abonnement gældende til alle hockeyhaller, siger Metal Ligaens kommercielle chef, Thomas Bjuring.

UNLIMITED gælder til alle haller i grundspillet, dog kun til hjemmeholdet i slutspillet, men sidstnævnte kun, hvis man har set 80 procent af kampene i grundspillet hos den klub, hvor kortet er erhvervet. Ellers skal man betale et ekstra gebyr for at komme ind til kampene i slutspillet.

UNLIMITED HOCKEY-sæsonkortsalget er netop sat til salg og kan bestilles her.


Nicklas Carlsen er tilbage holdkortet Oliver Kjær ny i Rødovre-trøjen