Ser frem til at blive en del af Rødovre

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne præsentere svenske Måns Hansson som en del af den kommende sæsons spillertrup.

Hansson har været igennem Malmö Redhawks’ ungdomssystem og debuterede også i SHL i slutningen af sin juniortid. Siden har han spillet i HockeyAllsvenskan og HockeyEttan for blandt andet Kristianstad og Troja-Ljungby samt et år i den østrigske Alps Hockey League.

Den 24-årige back skifter på en kontrakt for det kommende år og kommer fra en sæson i HockeyAllsvenskan. Her spillede han for Troja-Ljungby, men blev ramt af en skade, der ødelagde en del af sæsonen, og sluttede derfor af i Kristianstad i samme liga.

Måns Hansson ser frem til at blive en del af Rødovre:

- Jeg ser frem mod at spille i Rødovre i næste sæson. Jeg har hørt rigtig godt om klubben, miljøet og alt rundt omkring. Så jeg glæder mig at komme til Danmark og trække i Rødovre-trøjen.

- Vores plan er selvfølgelig, at vi skal vinde mange kampe og derefter forsøge at komme så langt i slutspillet som muligt. Jeg har haft mange gode snakke med Magnus, og det har fra starten føltes som et rigtig godt skridt, fortæller han.

Magnus Sundquist om holdets nye back:

- Måns var en spiller, som jeg tidligt havde på listen over potentielle backs til den kommende sæson, så jeg er glad for, at det nu er kommet på plads med en aftale. Han er kendt i Sverige som en kreativ back, der er god med pucken og som har et stort potentiale til at kunne levere point.

- Den foregående sæson blevet ødelagt på grund af en skade, og deraf også en mindre rolle på holdet – eksempelvis i powerplay-spillet -, da han kom tilbage igen. Det gjorde også, at hans pointproduktion ikke ligner de tidligere sæsoners. Han er udset til at blive én af vores ledende backs og er en spiller, som jeg forventer mig meget af, fortæller Sundquist.

Velkommen til Rødovre Mighty Bulls.


Spillerpræsentation 2022/23 Rutineret finsk forward skifter til Rødovre