Malmö-dansker til Rødovre

Rødovre Mighty Bulls kan i dag præsentere Victor Cubars, der skifter fra Malmö Redhawks og hjem til Metal Ligaen på en 1-årig kontrakt.

Cubars er oprindeligt Hvidovre-dreng, men har det seneste halvandet år spillet for Malmös U20-hold, der er en del af den bedste svenske juniorliga J20 SuperElit. 12 scoringer og 8 assister lavede Cubars i den forgangne sæson i 32 kampe i U20-ligaen.

Han har dertil også været en del af alle de danske ungdomslandshold fra U16 til U20 og trods de kun 19 år, har han allerede halvanden sæsons Metal Liga-erfaring fra Hvidovre Fighters.

Sportschef Jørgen Illemann om Victor Cubars:

- Victor er en ung forward med potentiale for at kunne producere godt i den danske liga. Han besidder en evne til at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og har en god styrke i nærkampene, som gavner både i spillet rundt om mål samt i nærkampene ved banderne.

- Hans kvaliteter gør, at han kan spille i mange forskellige kædekombinationer, og dermed kan han også være med til at øge den interne konkurrence på holdet. Vi er rigtige glade for at kunne sige velkommen til Victor, fortæller han.

Navnet Cubars ringer måske i øvrigt en klokke hos nogle ishockeyfans, da hans far Sergejs Cubars havde en lang og flot karriere i flere danske klubber. Fra sluthalvfemserne og frem til 2013 spillede han over 500 Metal Liga-kampe for Hvidovre, Gladsaxe, Herlev og Rungsted/Nordsjælland.

Vi byder varmt velkommen i Rødovre-trøjen til Victor!


Unge forwards klar til at fortsætte udviklingen Q&A på sæsonkort – UNLIMITED HOCKEY