Målet fyldes ud af rød-hvide skøjter

Målet vil i denne sæson blive bevogtet af den danske målmandsduo William Rørth og Magnus Wulff. Målmandsposten er altså ikke kun bevogtet af rød-hvide dannebrog farver i denne sæson, men også de rød-hvide Mighty Bulls farver, da begge de unge herrer jo må siges at være et par velkendte ansigter i Rødovre regi.

Det er en glad og stolt Rørth som kan fortælle:

- Jeg har altid nydt at være en del af klubben og Mighty Bulls, hvor netop loyalitet, vilje, indsats og trofaste fans er hjertet. Vi har de bedste fans i medgang og modgang specielt når det rigtig gælder - også når det er svært. Dette er også en af grundene til at jeg vælger at blive i Rødovre.

- Tilbuddet fra Magnus, samt de visioner og den træning som Magnus har præsenteret mig for, lød utrolig spændende og meget lovende for hele næste sæson i Mighty Bulls.  

- Sammen med Magnus, mine holdkammerater og alle omkring holdet, skal vi for alvor løfte Mighty Bulls tilbage i arenaen. Jeg er derfor meget beæret over, at Magnus har vist mig tiltro og tillid til rollen som målmand i Mighty Bulls.

- Jeg skal vise, at jeg er klar til at tage en udfordring og skridtet op i min karriere. At jeg er en målmand der skal stå endnu flere kampe og for alvor være en bærende spiller på holdet sammen med de mange unge nye talenter fra Rødovre og resten af holdet i Mighty Bulls.

- Jeg syntes det bliver fantastisk med en masse nye tiltag og alle de nye spillere der skal være med til at bygge holdet op. En sæson som jeg glæder vanvittig meget til, og hvor vi for alvor kan bevise hvad, Rødovre Mighty Bulls for alvor står for - med fysik, fart og intensitet på banen.

Cheftræner Magnus er da også glad for sine danske målmænd:

- William Rørth viste sidste sæson, at han holder meget høj klasse i sine bedste stunder. Desværre gjorde et par skader sidste sæson, at der ikke opstod den kontinuitet som både vi og William ønskede. Vi tror på at William tager yderligere trin i sin udvikling, nu hvor han virkelig får chancen.

- Magnus Wulff kom sent ind i slutningen af sæsonen og viste med det samme, hvor stor et potentiale han besidder. Han er en spiller med enorm seriøsitet og ved præcis hvad han vil med sin ishockey.

- Med signeringen af både Rørth og Wulff har vi 2 meget unge og talentfulde målmænd, der ikke er bange for at tage den udfordring det er, at være målmand i Metal Ligaen. Chancen er der nu for begge to, så det er nu op til dem at gribe og omfavne denne mulighed.

Kontrakterne er betinget af godkendelse hos DIU.


Dobbelt svensk fuldender holdkortet til sæsonstarten. Yderligere to danskere på plads