Mads Eller vender hjem til Rødovre

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne byde Mads Eller velkommen hjem i Rødovre-trøjen i de kommende to sæsoner.

26-årige Eller har de seneste to sæsoner været en del af SønderjyskE, men vender nu hjem til barndomsklubben i Rødovre. Han har tidligere spillet tre sæsoner for Mighty Bulls og har sammenlagt over 250 Metal Liga-kampe på CV’et.

Mads Eller om at vende hjem:

- Det projekt som klubben og Magnus har sat i gang, tiltaler og motiverer mig rigtig meget til at komme hjem. Det kommer på et godt tidspunkt for mig personligt, og jeg er motiveret af at kunne være med til at bygge holdet op igen og kæmpe for at få Rødovre-ånden tilbage.

- Jeg tror på, at vi i løbet af de næste år kan komme tilbage opnå store resultater igen. Rødovre er en ishockey-by og fortjener et godt ishockeyhold, der også kan spille med i den bedste halvdel igen.

- Jeg glæder mig til at komme hjem og til at spille foran fansene. Sammenholdet i klubben og alle de mennesker omkring betyder meget, så det ser jeg frem til at blive en del af igen, fortæller han.

Magnus Sundquist ser ligeledes frem til at samarbejde med Eller:

- Aftalen med Mads Eller er en del af tankerne om at kunne få nogle tidligere Rødovre-spillere tilbage. Han har det rette hjerte for klubben plus han har en stærk vindermentalitet, som vi skal have på holdet.

- Jeg er både som træner og sportslig ansvarlig meget glad for, at vi også får Mads tilbage på en 2-årig aftale, så perspektivet ikke kun er for den kommende sæson.

- Derudover håber vi også, at vi indenfor den nærmeste fremtid kan præsentere flere spillere til den kommende spillertrup, slutter han.

Kontrakten er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union.


LANDSKAMPE ONSDAG OG TORSDAG: Finland kommer med 14 OL-guldvindere Sæsonafslutningssnak med Sundquist