Lasse Carlsen fortsætter i Rødovre

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne præsentere en 1-årig kontraktforlængelse med Lasse Carlsen, der fortsætter i Rødovre i den kommende sæson.

22-årige Carlsen har spillet i Rødovre op gennem ungdomsrækkerne og debuterede i 2016/17-sæsonen for Mighty Bulls. I vinteren 2020 blev han en fast del af spillertruppen og fortsætter nu en sæson mere:

- Det er min hjemby, og jeg har Rødovre-ånd i blodet. Jeg synes, at Magnus bidrager med en masse positive idéer både på og udenfor isen, så det vækker min interesse og giver mig blod på tanden til at fortsætte i Rødovre.

- Jeg er positiv og ser frem til den nye sæson. Jeg kan allerede mærke nu, at der er en forskel i opstarten i forhold til tidligere, også selvom sommertræningen ikke engang er startet endnu. Og jeg tror på, at vi kan få stablet noget mere tæt og stabilt sammen, så vi kan vinde flere kampe, fortæller Carlsen.

108 Metal Liga-kampe er på CV’et indtil videre – de 98 for Rødovre Mighty Bulls og de sidste 10 ved en enkelt sæsons afstikker til Hvidovre Figthers.

Cheftræner Magnus Sundquist ser ligeledes frem til, at Carlsen i truppen og arbejde videre med hans udvikling:

- Det føles godt, at vi får yderligere én af vores egenudviklede backs på plads. Lasse viste i sæson, at han har store kvaliteter, især når han bruger sin styrke og størrelse på den rigtige måde.

- Med god træning i løbet af sommeren, hvor der skal meget fokus på hans eksplosivitet, så ved jeg, at han kommer til at tage yderligere skridt i sin gode udvikling, lyder det fra Sundquist.

Kontrakten er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union.


Ny svensk back på holdkortet Jacob Böll fortsætter i Rødovre-trøjen