Det bliver med et stjernespækket hold!

Rødovre Centrum Arena bliver tirsdag d. 9. maj 2023 igen ramt af stjerner!
Danmark tager imod Slovenien med kampstart kl. 19:00 og dørene åbner kl. 17:30.

Sidste forår sluttede landsholdet sine træningskampe på dansk jord af i netop Rødovre Centrum Arena. Det samme er tilfældet i år og denne gang bliver det den sidste kamp blot to dage før, at landsholdet drager mod Finland, hvor VM skal spilles. Det betyder også, at det bliver et tæt på komplet landshold de mange Sjællandske fans får muligheden for at overvære og der forventes derfor rift om billetterne, når hallen igen skal prydes med rød-hvide flag og de danske løver skal sendes godt afsted mod VM i Finland.

”Det var en helt igennem fantastisk kulisse sidste år og vi er i Rødovre enormt stolte over, at vi endnu engang kan lægge arena til en top ishockeykamp spækket med danske profiler. Jeg tør godt love, at det bliver god underholdning og vi glæder os til at sende spillerne afsted til VM med deres sidste kamp inden det går løs i Finland med VM. Vi vil som altid gøre vores for, at dagen bliver speciel, hvorfor hallen vil være fyldt med rød-hvide flag og en ekstra god stemning, siger adm. direktør i Rødovre Mighty Bulls Morten Nielsen”

”Det er altid helt specielt, når vi kommer så tæt på selve VM-turneringen. Det bliver sidste chance for de mange danske fans og i særdeleshed alle de sjællandske fans, når landsholdet runder forberedelserne af i Rødovre. Der bliver masser af stjernestøv over truppen og der venter uden tvivl en kæmpe oplevelse for alle i og omkring hockeyen i Rødovre og på Sjælland, siger Thomas Bjuring – kommerciel chef i Danmarks Ishockey Union”.

Billetter

UNLIMITED HOCKEY-billetter:
Har du et UNLIMITED HOCKEY-sæsonkort i én af de ni Metal Liga-klubber, kan du trække én gratis billet pr. sæsonkort til kampen, så længe der er ledige billetter i kategorien.
For at kunne hente billet skal du logge ind med samme brugernavn og adgangskode, som den klub du har sæsonkort hos. Når du er logget ind, kan du trække en gratis billet under ”Mine billetter”. Bemærk, at du ikke er garanteret din sædvanlige sæsonkortplads.

DANSK METAL-medlemmer:
Dansk Metal er hovedsponsor for ishockeylandsholdet og derfor kan medlemmer af Dansk Metal kan trække én gratis billet til kampe, så længe der er ledige billetter i kategorien.

Når du opretter en bruger, kan du indtaste dit Dansk Metal-medlemsnummer og herefter trække en billet under ”Mine billetter”, når du er logget ind.

ONLINESALG:
Siddeplads: 100 kr.
Ståplads: 75 kr.

SALG I DØREN:
Der sælges kun ståpladser i døren, så længe lager haves.
Ståplads: 100 kr.

Link til billetter finder du her: Danmark - Slovenien 


Vi har oprettet en begivenhed på Facebook, hvor man løbende kan følge med i aktiviteter som præsenteres løbende optil kampen: https://fb.me/e/4gC9RwPPD


Næste sæsons trænerteam er på plads HETAG HØJDEPUNKTER: MÅL OG REAKTIONER fra SønderjyskE-Rødovre