Katastrofal anden periode tabte kampen

Sønderjyske tilbage i Rødovre Centrum Arena til ugens andet opgør. Sidst slæbte gæsterne afsted med en etmålssejr og tre point. I dag var det planen at pointene meget tiltrængt efter to kampe uden point, blev i tyrestalden.

Begge mandskaber med stort set samme setup som sidst. Hos tyrene fik Janis Voris dog keepertjansen fra start.

Et halvt minut var der spillet før Rødovre trak kampens første udvisning, men gæsterne fik ikke udbytte ad muligheden.

Et par minutter efter blev rollerne ombyttet og med samme resultat. Spillet bølgede lystigt frem og tilbage uden de oplagte chancer. Pucken op i modstanderens zone og kæmp videre derfra.

Mod slutningen af perioden gæsterne igen i overtal. En break away til Phillip Schultz bragte et straffeslag til tyrene som Brett Welychka desværre ikke fik udnyttet, og perioden endte således uden scoringer.

Anden periode var et halvt minut gammel da gæsterne bragte sig foran med kampens første scoring, og minsandten om ikke scoringen blev fordoblet kort efter.  To scoringer der ikke var noget særligt, men effektivt udnyttet af Sønderjyske.

En udvisning af de dumme til hjemmeholdet for fejl ved face off, blev prompte udnyttet af gæsterne til en tredje scoring. Det lignede lette scoringer indtil videre.

Det blev også til både fjerde og femte scoring for gæsterne, inden Joshua Heerwagen i slutminuttet af perioden endelig fik slettet nullet før Rødovre i en periode hvor fysikken gjorde udslaget.

Bagud med fire efter to perioder skulle der mirakler til for tyrene, hvis drømmen om point skulle opfyldes.

Fyrre sekunder efter perioden start blev det til sjette scoring for gæsterne der uden den store modstand sendte pucken ind bag William Rørth der var vendt tilbage i buret midt i anden periode.

Syvende scoring blev også en realitet inden roen sænkede sig i arenaen. En helt igennem offday var slut og rædslerne om en resultatmæssig katastrofal anden periode må om ikke andet give læring til de kommende kampe.

Mod slutningen af kampen blev en ottende pind sat ind medens tyrene havde en mand i straffeboksen således at kampen endte 1-8.

Rødovre Mighty Bulls – SønderjyskE 1-8 (0-0, 1-5 0-3)
20:36 0-1 Steffen Frank (D. Nielsen, Brown)
21:39 0-2 Martin Eskildsen (Boysen, Gatz Nielsen)
27:41 0-3 Victor Rollin Carlsson (Brown, Vedel) (PP1)
31:13 0-4 Cameron Brown (Harms, Rollin Carlsson) (PP1)
36:04 0-5 Brendan Harms (Gatz Nielsen)
39:08 1-5 Joshua Heerwagen (Illemann, Welychka)
40:40 1-6 Cameron Brown (Frank, Prapavessis)
41:06 1-7 Victor Rollin Carlsson (Gatz Nielsen, Holzmann)
59:30 1-8 Rasmus Schultz Lyø (Boysen, Frank) (PP1)
Udvisninger: RMB 5x2min, SE 4x2min
Skudstatistik: 16 - 37 (6 - 7, 4 - 15, 6 - 15)
Tilskuere375

Sæsonkortholder: Billetinfo til kampen mod Esbjerg d. 29/11-20 Genbesøg fra Vojens