Kampprogrammet for Rødovre Mighty Bulls er klar!

Alle brikker i puslespillet er nu lagt, og vi kan nu præsentere kampprogrammet for sæsonen 2022/23 i Metal Ligaen for Rødovre Mighty Bulls.

Første sæsonkamp for RMB spilles på hjemmebane i Rødovre Centrum Arena onsdag d. 7. september kl. 19:00, hvor sidste års nr. 2 i grundspillet SønderjyskE kommer på besøg.

Den første del af sæsonens kampe bouncer meget imellem hjemme- og udebanekampe, hvorimod den anden del af sæsonen ikke har samme kampmønster. Vi kan altså se frem til flere hjemmebanekampe i december og januar, og flere udebanekampe i februar og marts.

Vi håber sæsonen 2022/23 giver bedre betingelser for sideløbende aktiviteter og arrangementer i forbindelse med vores hjemmekampe. Vi kan allerede nu afsløre, at kampen imod Aalborg d. 20. september vil være sæsonens Veteran Match, som afholdes i samarbejde med DIU.

Der vil løbende komme mere info om diverse aktiviteter/arrangementer, som skal være sideløbende med sæsonens hjemmekampe. Vi håber alle vil sætte pris på den ekstra indsats uden for banen.

Sæsonen byder på hele ni fredagskampe på hjemmebane, hvor Aalborg, SønderjyskE og Frederikshavn kommer på besøg en gang. Imens Rungsted, Herlev og Odense kommer på besøg til fredagskamp to gange. Den ene fredagskamp imod Herlev er ovenikøbet vores ”nytårskamp” d. 30. december kl. 20:00.

Grundspillets sidste hjemmekamp er netop en fredagskamp imod Rungsted d. 3. marts kl. 20:00, og sidste udebanekamp i grundspillet er imod SønderjyskE d. 7. marts kl. 19:00.

Kampprogram finder du her.

Du kan varme op til grundspilskampene med en masse fede hjemmekampe. Der er som altid gratis adgang for alle. Skema for træningskampe kan du se her.

Husk! Der er gratis oprettelse på sæsonkort resten af juni. Du kan læse mere om sæsonkort og fordelene ved UNLIMITED HOCKEY abonnement her.

Rødovre Mighty Bulls – VILJE TIL SEJR!


Rutineret finsk forward skifter til Rødovre Brynäs IF og Malmö Redhawks mødes i Rødovre