Jonas Sass stopper og får ny rolle omkring holdet

Jonas Sass har valgt at indstille sin ishockeykarriere for at fokusere på den civile karriere og indtræder samtidig i træner-teamet i en ny rolle.

Det er blevet til 491 Metal Liga-kampe for Sass, der udover at repræsentere Rødovre Mighty Bulls også har spillet for Herlev Eagles og Odense Bulldogs. Ishockey CV’et tæller også masser af U-landskampe og et par A-landskampe. Han startede som ungdomsspiller i RSIK og debuterede for Mighty Bulls i 2009.

- Efter 12 år i professionel ishockey har jeg lyst til at prøve noget andet i livet. Jeg blev færdig med min uddannelse i foråret, og er kommet godt i gang med et nyt arbejde, som jeg er rigtig glad for, så derfor er tidspunktet kommet nu.

- Ishockeyen har givet mange oplevelser og jeg er glad for, at mange af dem har været her i min barndomsklub. Og jeg vil selvfølgelig gerne sige tak til alle i klubben – holdkammerater og stab, vores fantastiske fans og de mange mennesker, der er med til at holde ishockeyen i gang. Jeg glæder mig til at følge holdet på en ny måde nu, fortæller han.

Sass har udover indsatserne på isen også været en vigtig person i omklædningsrummet, hvor han bidraget stort til at skabe godt humør og sammenhold i spillertruppen, men også har været en person, der har kunne være med til at sætte fokus på holdet, når dette har været nødvendigt. Han har derfor også været en del af kaptajn-gruppen i de seneste sæsoner.

Der skal fra Rødovre Mighty Bulls lyde en stor tak for indsatsen gennem årene. Vi havde gerne set, at Sass fortsat var på holdkortet, men respekterer naturligvis beslutningen om, at der kan være andet i livet som trækker, og så glæder vi os i stedet til at se ham i den nye rolle omkring holdet.

Sass indtræder i en støttefunktion for træner-teamet, hvor han kommer til at have fokus på de defensive aspekter af spillet, herunder boxplay, modstandernes powerplay og spillet uden puck. Dette både i boksen til nogle kampe og i det taktiske udenfor kampdagene som forberedelse til kampene.

Vi er glade for, at Sass fortsætter som en del af klubben, og det er altid glædeligt at kunne tilknytte tidligere spillere til at holde kulturen i hævd og samtidig give muligheden for at udvikle på drømme om også at kunne bidrage til sporten udenfor isen som eksempelvis træner.

På fredag d. 10. september før kampen mod Herning Blue Fox hyldes Jonas Sass på isen sammen med de øvrige spillere, som har indstillet deres karrierer.


Afsked med syv spillere på fredag Zorko indstiller karrieren