- Jeg forventer en kamp med høj intensitet

I aften tager Tyrene imod Esbjerg Energy til endnu en forberedelseskamp til den kommende sæson. Det bliver tredje gang, at de skal i kamp, mens det bliver esbjergensernes anden testkamp.

De to første testkampe er begge endt med smalle nederlag efter tæt kamp, men resultatet er ikke det primære i opstarten – selvom det selvfølgelig altid er rart med en sejr.

- Overordnet set har vi leveret nogle solide indsatser i de to første kampe. Særligt tidspunktet taget i betragtning, men også med det, at vi har spillet på få spillere, lyder det fra cheftræner Thor Dresler.

Aftenens modstander er lidt speciel for Dresler, da det netop er i Esbjerg, hvor han har været en del af trænerteamet de seneste fem sæsoner. Men er det så en fordel, at han kender modstanderholdet godt eller kan det være en udfordring, at de kender ham:

- Det er altid lidt specielt at møde sin gamle klub - også i en testkamp. Når det er sagt, så har de en ny træner med nye idéer, ligesom vi har lidt andre idéer og systemer end sidste år. Desuden er fokus på os og at vi lægger flere lag på vores spil, end at fokus er på modstanderen. Så for at være ærlig, så er der ikke rigtigt fokus på fordele og ulemper. Men sjovt bliver det da at spille mod Esbjerg efter at have været der, hvor det blev til fem sjove og lærerige sæsoner, fortæller Dresler.

- Jeg forventer en kamp med høj intensitet, og med knapt så poleret spil, da vi stadig er i et tidligt stadie på sæsonen. Jeg forventer som sagt, at vi som hold får lagt flere lag på i forhold til de systemer, vi arbejder på, og så skal vi fortsætte med at vise stor fightervilje og gør alt hvad vi kan, for holdet bedste, fortæller han om kampen.

Til kampen sidste fredag i Rungsted manglede holdet otte mand på grund af papirarbejde, småskavanker og lidt sygdom, men det ser bedre ud i aften:

- Der er stadig ikke kommet papirer tilbage på vores Nordamerikanere, så de er desværre ikke med i aften. Jeg kan dog forsikre, at de glæder sig til at komme i gang.

- Jonatan Nielsen og Steffen Klarskov spiller heller ikke i aften. De har lidt småskavanker, men ikke værre end, at de forventes klar til den kommende træningsuge og de efterfølgende træningskampe. Ikke overraskende, så går vi med livrem og seler, for at gøre alt hvad vi kan, så den kommende sæson skal blive mere forskånet for skader end den foregående, slutter cheftræneren.

OPDATERING KL. 16.52: Trevor Cheek og Dylan Busenius har fået godkendt deres papirer og spiller med i aften.

Kampstart i aften er kl. 19.00 og dørene til Rødovre Centrum Arena åbnes kl. 18.30.

Husk at der kun er adgang med billet(!) og husk at læse den praktiske information her.

Kampen livestreames og kan følges her.

Dagens Rødovre-opstilling:

1. Rørth 39. Voris 3. Horsted 8. Busenius 9. Cheek 10. Illemann 11. Reuter 13. Kjær 14. Frænell 16. Sass 18. Povlsen 19. Asperup 20. Cubars 21. M. Carlsen 23. Popovic 24. Schultz 33. L. Carlsen 40. Mauritzen 71. N. Carlsen 89. Heerwagen 94. Zorko

 


Første sejr i hus Lille overskud efter hård sæson