Jacob Böll fortsætter i Rødovre-trøjen

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne præsentere en forlængelse af kontrakten med Jacob Böll, der bliver den anden back på den kommende sæsons holdkort.

26-årige Böll rundede i foråret 100 Metal Liga-kampe med tyren på brystet, efter han vendte tilbage på holdet i efteråret:

- Jeg er glad for at have fået muligheden for at kunne forlænge med Rødovre. Jeg har valgt at blive her, fordi jeg kan se den positive udvikling som holdet har haft efter at Magnus Sundquist er kommet til som træner og ikke mindst de planer, som han har for holdet.

- Selv har jeg haft en stor personlig udvikling, og jeg ved, at med et år mere i Rødovre og med Magnus som træner, så vil både holdet og jeg selv fortsætte udviklingen. Så jeg ser frem til en rigtig god sæson, og jeg glæder mig allerede til at komme i gang, fortæller han.

Cheftræner Magnus Sundquist så en rigtig god udvikling hos Böll, og er glad for at have fået den fysisk stærke back på plads til den kommende sæson:

- Jacob var én af de spillere, der tog de største fremskridt i den foregående sæson. Han er en spiller med store ambitioner og én, der har lyst til at blive en bedre ishockeyspiller hver eneste dag.

- Jeg forventer, at han tager flere gode skridt til at blive endnu bedre i den kommende sæson og kan stabilisere sit spil, da han også er en mobil skøjteløber på trods af sine 195 centimeter. Så jeg er spændt på at følge hans videre udvikling i Rødovre, lyder det fra Sundquist.

Aftalen med Jacob Böll er gældende for den kommende sæson.

Kontrakten er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union.


Lasse Carlsen fortsætter i Rødovre Forlængelse med Magnus Povlsen