Det var hjemmeholdet der stod for de fleste gaver til de godt 25-hundrede tilskuere, og Herning der takkede for pakkerne med en 1-4 sejr.

Feststemning i Rødovre Centrum Arena med fejring af arenaens 25 års fødselsdag. Ny resultattavle med visning i både øst og vest og optimeret lysanlæg. Dagens modstander fra Herning havde taget den lange vej fra heden for at deltage i løjerne på isen.

Spændende hvem der havde gaver med denne aften. Det var hjemmeholdet der stod for de fleste gaver til de godt 25-hundrede tilskuere, og Herning der takkede for pakkerne med en 1-4 sejr. Ikke lige det hjemmeholdet havde sat næsen op efter.

Indledningen var yderst jævnbyrdig med kvalificerede muligheder begge veje, men de to keepere Matt O'Connor i tyrenes og Simon Nielsen i rævenes mål, sørgede for nullerne blev holdt langt hen i perioden.

Første mand i straffeboksen var gæsternes Morten Poulsen som hookede en Rødovre spiller helt blank for mål. Hjemmeholdet formåede ikke at udnytte overtallet, men åbnings scoringen lå lidt i luften.

Med godt seks minutter til første pause viste Herning sig frem første gang da der blev sendt et forsøg på rammen, og kort efter blev kampen i realiteten punkteret med to Herning scoringer inden for femten sekunder. Tyrene virkede rystet og stemningen i hallen gik fra varm til dybfrost på  "no time".

Anden periode var fem minutter gammel da en ufarlig puck pludselig lå i Rødovres kasse. Muligheden for at gennemse spillet der førte dertil blev med den nye teknologi (ishockeyens svar på VAR) gennemset på iPad og godkendt. Gæsterne var oppe med tre.

Halvvejs i perioden fik hjemmeholdet mulighed for at spille fem mod tre, og endelig fandt pucken vej for gæsternes keeper. Det var Matthias Asperup der eksekverede. I næste spil ramte Steffen klarskov rammen og supporterne blev vågnet til dåd. Det brændte alvorligt på for endnu en reducering, men marginalerne var ikke med tyrene i de afgørende sekvenser.

Med seks sukunder tilbage af anden periode blev tyrene idømt første udvisning og skulle således starte tredje periode i undertal. Undertalsspillet belv afviklet uden de store problemer.

Endnu en udvisning til tyrene efter seks minutter blev mere nærgående for gæsternes vedkommende med bl.a. et klingende forsøg på rammen, men nærmere kom de ikke.

Med tolv minutter tilbae på haluret kunne hjemmeholdet, fuldtallige igen, sætte kurs mod endnu en scoring.

Med ti minutter tilbage blev der danset lidt på isen. Julius Nyqvist blev hård såret op i banden og det bragte sindene lidt i kog, og afstedkom lidt af hvert udvisningsmæssigt. En 5+20 til Hernings Cameron Brace der lige var vendt tilbage efter karantæne kan vise sig at blive dyr de næste kampe. At han brokkede sig og skældte ud på dommeren hele vejen ud gør ikke hans forseelse mindre.

Med seks minutter tilbage afgjorde gæsterne kampen med en scoring i undertal. Afgørende for resultatet var skarpheden som gæsterne i den grad besidder, og som hjemmeholdet i den grad manglede.

Rødovre Mighty Bulls – Herning Blue Fox 1-4 (0-2 1-1)
14:23 0-1 Jonne Virtanen (McNeill, Brace)
14:28 0-2 Sean Flanagan (Dupont, Jensen)
24:29 0-3 Morten Poulsen (Brace, Dalecky)
30:30 1-3 Matthias Asperup (Klarskov, Eller)
53:42 1-4 Morten Poulsen (Uldall, McNeill)
Udvisninger: RMB 4x2min, HBF 5x2min+1x5min+1x20min
Skudstatistik: 22 – 28 (8 – 7, 13 – 11, 1 – 10)