Vi sætter STØTTEBILLETTER til salg i stedet for slutspilsbilletter

Med aflysningen af Metal Ligaen slutspil går Rødovre Mighty Bulls en hård tid i møde.

Den meget ekstraordinære situation gør, at mange indtægter i form af entré, bodsalg, sponsorater og VIP-billetter desværre går tabt, hvilket kan få store konsekvenser, da mange udgifter stadig ligger foran, inden sæsonregnskabet kan afsluttes.

Herudover har vi også fået aflyst koncerten med Jokeren og Humleridderne, der skulle have givet indtægter til både RMB og RSIK, ligesom vi får aflyst alle kommende firmahockeyarrangementer resten af sæsonen.

Derfor handler det nu for klubben om at minimere konsekvenserne så meget som muligt, så der fortsat kan spilles Metal Liga-ishockey i Rødovre, og uden at klubben bliver slået lysår tilbage. Så vi fortsat kan glæde og skabe oplevelser for fans, tilskuere, sponsorer og de mange, som følger klubben. Så eliten forsat kan inspirere og være drivkraft for ungdommen. Og så vi fortsat kan være med til at sætte Rødovre og Vestegnen på det sportslige Danmarkskort.

Vi har de seneste dage modtaget flere henvendelser fra fans, der har spurgt til, om de kan støtte eller på anden måde gøre noget for at hjælpe i den svære situation, som klubben er kommet ud i grundet myndighedernes forståelige restriktioner omkring arrangementer her under CONVID-19-virusudbruddet.

Derfor har vi sat et initiativ i gang med håbet om fanstøtte, og vi håber, at alle med et Rødovre-hjerte, en passion for sporten eller en kærlighed til lokalområdet, vil være med til at støtte op om Rødovre Mighty Bulls:

Vi sætter STØTTEBILLETTER til salg i stedet for slutspilsbilletter til 125 kr. per stk.

STØTTEBILLETTERNE KAN KØBES HER.

Målsætningen er, at vi sælger mindst 2.500 Støttebilletter, så der forsat kan spilles eliteishockey i Rødovre og klubben kan overleve det aflyste slutspil uden større mén. Initiativet løber frem til d. 17. april.

Da Metal Liga-slutspillet som bekendt er aflyst - af helt forståelige grunde, som RMB også bakker fuldt op om -, så fungerer billetterne som donationer og er naturligvis kun af symbolsk betydning. De kan ikke benyttes til fremtidige kampe.

Salget af støttebilletter er kun ét af flere initiativer, som sættes i gang – og som allerede er sat i gang -, for at komme på ret køl.

Vi inviterer naturligvis også alle sponsorer til at deltage og købe Støttebilletter. Men vi kommer ikke til at gå ud og bede om ekstrasponsorater, da vores uundværlige og trofaste sponsorer allerede har lagt store beløber og dertil også har betalt kvartfinaletillæg. Herudover er det vigtigt, at initiativerne ikke påvirker næste sæsons sponsorindtægter – hvis vi skubber problemerne foran os, så rammer de senere.

Derudover kigger myndighederne og Danmarks Ishockey Union også på initiativer, der kan hjælpe udsatte brancher og de forskellige Metal Liga-klubber, men vi ved allerede nu, at det kun vil kunne redde dele af det tabte.

Hvis de forskellige initiativer ikke lykkes, så vil alle køb af ”Støttebilletter” blive refunderet.

STØTTEBILLETTERNE KAN KØBES HER.


Minimumsmålet er nået! Metal Liga-sæsonen 2019/20 afsluttes øjeblikkeligt