Tyrene tager turen til Jylland og møder Herning Blue Fox i aftenens udebanekamp.

Det har ikke været den bedste start på sæsonen for Tyrene, men dette skal aftenens kamp gerne ændre på! De tager turen til Herning i dag, hvor de skal spille udebanekamp imod Herning Blue Fox. Kampstart er kl. 20.00. og kampen kan streames på TV 2 Play.

Før kampen i aften har vi snakket med cheftræner Magnus Sundquist

Kan du sige et par ord om Frederikshavn kampen og hvad i tager med derfra?

- Jeg synes at i kampen imod Frederikshavn, fik jeg mange af de ting jeg havde efterspurgt efter Odense kampen. I Odense kampen blev der overhoved ikke tænkt defensivt eller konsekvens. Der blev kun tænkt angreb og offensivt.

Imod Frederikshavn var der mere fokus på det defensive, som er prioritet et, med et godt trygt forsvar kommer der også offensivt i spil. Har man ikke forsvar og slipper 4-5 mål ind, så vinder man ikke hockey kampe. Så jeg synes vores fokus lå på de rette ting i den seneste kamp, i forhold til de to første kampe.

Måden vi agerede på imod Odense, er uacceptabelt. Så dårlige er vi ikke. En del af det må jeg som træner tage på mit ansvar. Jeg har haft for stor fokus på at vi skal ”tørre spille ishockey” og på grund af det, tror jeg, at flere af spillerne har haft fokus på de forkerte ting og i en forkert rækkefølge.

Hårdt arbejde og simpelt spil, skal være prioritet et, hver eneste kamp, ikke omvendt.

Hvordan har træningen været den sidste uge?

- Da visse spillere trækker meget istid er, er det vigtigt at træne godt mellem kampene, men også at få tilpas tid til at hvile. Med meget istid kommer der skader mm. Så det vigtigt at have en balance i den daglige træning med den trup vi har.

Ser i frem til kampen i aften?

- Det er altid sjovt at møde Herning, da de altid spiller godt hockey og ofte er skøjteteknisk gode. Da vi også vil ”spille ishockey” samt have fokus på de rette ting, kan det blive en god kamp. Vi er klar over at Herning er storfavoritter, men vi er bedre, end vi har set hidtil og vi tror på at vi kan drille Herning.

 

Følgende spillere er ude med skader:

William Rørth, Lasse Carlsen, Christopher Rubenach og Alberto Pison.

 


Festaften og premieresejr til Herning OPTAKT: Herning Blue Fox-Rødovre Mighty Bulls