Optakt til aftenens kamp og interview med Mikkel Persson.

I aften er GPS ikke nødvendigt, når turen går en smule nordøst på til Spar Nord Arena i Herlev. Her venter som altid en hård og intens kamp imod lokalrivalerne.

 Rødovre trak sig sejers rigt ud af seneste møde i ørnereden tilbage i september med 2-3, resultatet må meget gerne gentage sig i aften. Rødovre har lige nu et hul på 10 point op til Herlev, men aftens kamp kan give uro i modstanderen lejr.

Mikkel Persson er en af de spillere, som er kommet til en smule senere, men hvordan er det så at have fået debut for Rødovre Mighty Bulls:

- Som Rødovre dreng der har brugt hele sin ungdomstid her, er det utrolig fedt endelig at kunne trække trøjen over hovedet. Efter kun kort tid tilbage føles det igen, som at være hjemme og denne gang spille for de bedste fans i Danmark.

Udover at det naturligvis er en vigtig kamp om point, hvad betyder sådan en kamp mod Herlev så for dig og holdet?

- Det betyder meget for mig at spille i RMB-trøjen til et lokalderby, fordi jeg indtil videre kun har stået på den anden side. Jeg glæder mig til en intens kamp med tyren på brystet.

- Det er et meget vigtigt op for os på flere plan. Vi skal simpelthen have point med hjem fra Herlev og vi vil gøre alt hvad vi kan for at slå dem!

Vi håber på stor fanstøtte, som kan bære drengene frem til sejr og husk, at du som unlimited sæsonkortholder har adgang til at trække billetter til kampen mod Herlev.

Rødovre stiller mod fuld trup til aftenens kamp!

Kampen starter kl. 19:00 i Spar Nord Arena og kan streames på TV2 Play.

 


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Herlev-Rødovre RMB HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA RØDOVRE - ODENSE