Hattrick fra kaptajnen sikrede sejr

Bundkamp i Rødovre Centrum Arena mod Odense var første sæt i dobbeltopgøret holdene imellem.

Begge mandskaber i stort set stærkeste opstilling.

Efter en indledning hvor holdene lige skulle se hinanden af, blev vi halvvejs i åbningsperioden beriget med to 100% chancer. En til hver side.

Først til Odenses Dale Michell der uskarpt sendte forsøget udenom Janus Voris der i aften var foretrukket i tyrekassen, dernæst til Rødovres Jonas Sass der blev spillet helt fri foran gæsternes keeper som uden problemer kunne blokere forsøget.

De to muligheder indikerede at der skulle mere til at score, såsom overtal, og her fik hjemmeholdet muligheden efter tretten minutter. Der var dog ikke meget bid i de forsøg der blev kreeret og gæsterne kunne ånde lettet op.

Mål fik vi dog med halvandet minut til pause, da Brett Welychka gjorde det han er købt ind til, - scorede ved at afdrible Odenses keeper og med baghånden lægge pucken i kassen.

Inden scoringen blev annonceret i hallen blev det også 2-0. Det var Jonatan Nielsen der blev noteret for målet der dog lige skulle godkendes efter video gennemgang.

En nærmest mirakuløs udvikling på kampen der eller virkede helt lige.

Anden periode fortsatte hvor første slap, og efter godt et minut spillet, bankede tyrenes Nicklas Carlsen et forsøg på indersiden af målrammen. Lidt sidevind og den var gået ind.

Tredje scoring til hjemmeholdet hang lidt i luftet og den kom som en lille perle, hvor Trevor Cheek blev spillet helt fri i bagrummet og sikkert eksekverede.

Lidt malurt kom der mod slutningen af perioden hvor gæsterne blev budt ind i forestillingen og reducerede, men klasse fornægter sig ikke og straks efter blev det igen til Rødovre scoring ved kaptajn Trevor Cheek, der klinisk satte skiven utageligt helt oppe i krydset til 4-1. Igen lidt af en perle.

Tredje periode blev præget af stillingen med et hjemmehold i kontrol på alle parametre. Frederik Kaels var tæt på med en styring der endte på rammen efter et par minutter.

Ellers var det gæsterne der prøvede at vende slaget og et hjemmehold der ikke satsede alverden.

Sjusk er nok mest dækkende over hvad der skete efter fem minutter og som direkte førte til endnu en scoring af Odense, - ikke lige hvad vi behøvede.

Ydermere blev Jonatan Nielsen kort efter udvist for tripping, og gæsterne ramte stolpen, men nærmere kom gæsterne ikke.

Fuldtallige igen kunne holdet takke Janus Voris for at blindside pasninger og andet sløseri i egen zone ikke fik større konsekvenser end tilfældet blev.

Rødovre var i slutfasen det bedste hold på dagen og spillerne kunne lade sig hylde for 5-3 sejren og de tre point det med første, på kontoen. Sidste scoring var Trevor Cheek med sin tredje scoring. I tom kasse der cementerede resultatet, inden Odense med syv sekunder igen fik kampens sidste scoring.

Rødovre Mighty Bulls – Odense Bulldogs 5-3 (2-0, 2-1 1-2)
18:31 1-0 Brett Welychka (Klarskov, L. Carlsen)
18:45 2-0 Maksim Popvic (Nielsen, M. Carlsen)
29:23 3-0 Trevor Cheek (Welychka, Klarskov)
33:58 3-1 Lukas Lundvald Nielsen (Hammond, Mitchell)
36:43 4-1 Trevor Cheek (Welychka, Busenius)
45:49 4-2 Mike Hammond (Mitchell)
59:19 5-2 Trevor Cheek (Welychka, Sass) (EN)
59:53 5-3 Oliver Anker Christensen (True, Hansen)

Udvisninger: RMB 2x2min, ODB 1x2min, 1x2+2 min
Skudstatistik: 28 - 30 (7 - 9, 9 - 11, 12 - 10)
Tilskuere375


VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Odense - Vi går vigtige kampe i møde