Harms: Højt tempo og intensitet skal fortsættes

Efter det tætte opgør i Esbjerg, fandt Rødovre den berømte ”Rødovre ånd” frem, og slog Herning Blue Fox med 4-3 hjemme i arenaen fredag aften.

Næste opgave er mandag, når Rødovre Mighty Bulls skal ud på en svær udebane, og gæster Spar Nord Arena i Odense. 

Odense har tabt de to første opgør i sæsonen, med 5-2 imod Aalborg Pirates og 0-1 imod Sønderjyske, så det vil helt sikkert være et sultent Odense Bulldogs mandskab, som træder på isen, da de stadigvæk jagter den første sejr i den nye sæson.

Før kampen i morgen har vi taget en snak med Brendan Harms, som fandt målnæsen frem, og stod for to af de fire scoringer imod Herning - og lavede tre point i alt i kampen:

- Det var en fantastisk følelse at have fans tilbage i arenaen. De er så høje og lidenskabelige, hvilket virkelig gør det til en sjov atmosfære at spille i. Jeg er meget glad for, at vi var i stand til at kunne give dem en sejr på vores hjemmebane, fortæller han og kigger frem mod mandagens opgør:

- Odense er et meget hårdtarbejdende hold, og de har tilføjet nogle rigtig gode spillere i løbet af sommeren. For os handler det om at træffe kloge beslutninger med pucken og spille med højt tempo og intensitet. En god start på udebane er altid ekstremt vigtigt, og så kan vi bruge det til at bygge videre på vores sidste to kampe.

Harms er særligt glad for, at holdet slog tilbage efter det sene nederlag i Esbjerg og fik tre point på kontoen:

- Det var naturligvis en kæmpe sejr for vores hold i kamp to mod Herning. Det var rart at se vores modenhed i tredje periode og at lukke kampen efter at have fået en føring tidligt i perioden. Vi skal fortsætte med at spille med det tempo, intensitet og modenhed for at få succes i denne sæson, slutter Harms.

Kigger man på sidste sæson, så havde Rødovre godt fat i Odense Bulldogs, og vandt 4 ud af de 6 indbyrdes opgør. Men det er en ny sæson og alt er nulstillet.

Kampstart i Spar Nord Arena er kl. 19.00, og kampen vises live på Tv2 Play.

Har du UNLIMITED HOCKEY-sæsonkort og tager turen til Fyn så husk, at du kan trække en gratis billet til gæsteafsnittet. Læs hvordan her.


OPTAKT: Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Herning