Grundspilsprogrammet fastlagt

Danmarks Ishockey Union har fået fastlagt grundspilsprogrammet, som nu kan offentliggøres, for den kommende sæson.

Metal Ligaen starter op fredag d. 18. september, hvor Rødovre Mighty Bulls på hjemmebane får besøg af Frederikshavn White Hawks i ligapremieren.

Dernæst går turen nordpå til netop Frederikshavn tirsdagen efter, inden Esbjerg Energy gæster Rødovre Centrum Arena fredagen efter.

I alt byder programmet på 9 tirsdagskampe, 2 onsdagskampe (den ene mellem jul og nytår), 9 fredagskampe og 4 søndagskampe – alt i alt 24 hjemmekampe - i Rødovre Centrum Arena. Holdene møder igen i år hinanden seks gange.

Det traditionelle juleprogram starter med pre-julekamp mod Odense Bulldogs tirsdag d. 22. december og mellem jul og nytår skal først Herlev og dernæst Rungsted besøges, inden der bliver nytårsbrag d. 30. december i Rødovre Centrum Arena. Her bliver det i år naboerne fra Herlev Eagles, der bliver modstanderen.

Det nye år startes i Aalborg mandag d. 4. januar og Metal Final4 spilles i weekenden d. 29.-30. januar.

Grundspillet sluttes af i marts, hvor Mighty Bulls slutter hjemme mod Aalborg Pirates tirsdag d. 9. marts.

Metal Ligaens ni klubber har i de seneste måneder arbejdet hårdt for at få hallerne optimeret til et større indryk af tilskuere, og med træningskampene som prøvesten er klubberne og ligaledelsen sikker på, at opgaven kan løftes.

- Efter den bratte afslutning på sidste sæson, kan vi næsten ikke vente med at komme i gang igen. Vi fornemmer en positiv indstilling fra myndighederne i forhold til et løft af tilskuerantallet i tråd med det Superligaen i fodbold har haft, selv om vi naturligvis ikke har fået noget endeligt svar endnu, siger ligachef Kim Pedersen.

- Vores mange frivillige og de mange trofaste fans og sponsorer er en kæmpestor del af ishockeyens DNA. Vi fornemmer spænding og glæde ude hos alle implicerede, men samtidig også stor respekt for situationen i samfundet. Vi er overbeviste om, at vi kan løfte opgaven med at afvikle kampe med størst mulige sikkerhed, og det glæder vi os til at få lov til, tilføjer Kim Pedersen.


Lille overskud efter hård sæson Rødovre - Esbjerg: Vigtig information og billetinformation