Fysisk stærk back til Rødovre

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne byde velkommen til svensk-amerikanske Jaeden Martin, der er ny spiller på Vestegnen i den kommende sæson.

Martin har de seneste to sæsoner i HC Dalen i HockeyEattan og er i ungdomsårene skolet i HV71. Ungdomsårene bød også på en tid i IK Oskarhamn, hvor det også blev til 29 kampe i HockeyAllsvenskan.

Med 21 år er Martin en ung back, men en spiller som er vokset meget og i den seneste sæson har fået masser af ansvar for sit hold. Han er fysisk stærk og med 95 kg en spiller, som ikke er nem at flytte.

Jaeden Martin glæder sig til at komme til Metal Ligaen:

- Det bliver rigtig spændende at prøve noget nyt og at komme til Rødovre. Jeg har hørt rigtig godt om Rødovre, og jeg ser meget frem til at komme i gang, fortæller han.

Med Jaeden Martin har cheftræner Magnus Sundquist søgt stabilitet og mere hårdhed til forsvaret:

- Jaeden og hans agent har jeg haft kontakt med tidligt efter sæsonen. Han har i denne sæson været én af HockeyEttans mest stabile backer – han spiller simpelt og er en meget svær og hård back at spille mod.

- Efter at have set han løbende i blandt andet slutspillet om at rykke op i HockeyAllsvenskan, hvor han var meget fremtrædende på sit hold, og med de gode referencer, som jeg har fået på ham, så ved jeg, at Jaeden kommer til at tilføre mere stabilitet og ”toughness” i vores spil.

- Da han havde andre tilbud fra flere klubber i Sverige, så er jeg rigtig glad for, at han valgte RMB efter vores samtaler, slutter Sundquist.

Kontrakten er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union.


Brynäs IF og Malmö Redhawks mødes i Rødovre Metal Ligaen med i historisk ambitiøs indsats for Danmarks veteraner