Fremragende Rørth skabte overraskelse

Topholdet fra Aalborg Pirates var på besøg til fredagsopgør i Rødovre Centrum Arena i en kamp, der bød på god underholdning og en sejr til hjemmeholdet på 2-0.

Indledningen af kampen bar lidt præg af to mandskaber, som lige skulle se hinanden an. Det var gæsterne, der var mest i puckbesiddelse, men det var ikke meget, der kom helt ind til William Rørth i tyrekassen. Godt halvvejs i perioden meldte hjemmeholdet sig også ind i kampen med en del hvasse afslutninger, men også her var piraternes keeper på plads. Perioden endte derfor uden scoringer. Indtrykket efter de første tyve minutter var en meget lige kamp, der kunne gå til begge sider.

Anden periode blev lige så intens som håbet og eminent storspil af William Rørth holdt hjemmeholdet inde i kampen og lagde dermed kimen til kampens åbningsmål. Det var unge Magnus Carlsen, der fremtvang muligheden, da han med stærk forechecking fik kæmpet pucken hen til hans kaptajn Teemu Virtala, der sendte et forsøg mod piratkassen og samme Carlsen, styrede køligt skuddet op i nettaget. En flot scoring der perioden ud blev kæmpet for med alle mand og midler.

Tredje periode var ikke meget anderledes end de to første. Stadig et jagtende Aalborg, der måtte se alle forsøg på scoring prelle af på Rødovres defensiv. Her var William Rørth simpelthen outstanding med tæt på 50 redninger, og da Nick Crawford mod slutningen sendtepucken i tom kasse var sejren en realitet.

Rødovre Mighty Bulls – Aalborg Pirates 2-0 (0-0 1-0 1-0)
36:31 min. 1-0 Magnus Carlsen (Kasper Larsen, Teemu Virtala)
58:41 min. 2-0 Nick Crawford (Jonas Sass, Teemu Virtala) (EN)
Skudstatistik: 27-46 (15-12, 7-19, 5-15)
Udvisningsminutter: RMB: 6 min. - AAP: 4 min.
Tilskuertal: 1.119