Frederikshavn-tur starter genstarter ligaen

Efter to uger uden kampe på programmet tager Rødovre Mighty Bulls tirsdag nordpå til Vendsyssel for at møde Frederikshavn White Hawks.

Sidst Tyrene besøgte Nordjyske Bank Arena tog de en 4-1-sejr med hjem med blandt andet to scoringer fra Mads Eller. Det seneste opgør med vendelboerne sluttede med omvendte cifre – også her leverede Eller Mighty Bulls’ scoring. Fire gange er de to hold stødt sammen og frederikshavnerne har snuppet tre af fire sejre.

Set over de seneste ti Metal Liga-kampe har Rødovre og Frederikshavn hentet stort set lige mange point. Det har svinget for begge mandskaber, der begge har kunnet notere fem point i de seneste fem kampe på tavlen. Rødovre indtager ottendepladsen i ligaen, mens Frederikshavn fører midterfeltet på fjerdepladsen.

De hvide høge kommer dog til opgøret med masser af selvtillid efter sejren i Final4, hvor de slog lokalrivalerne Aalborg Pirates i semifinalen og efterfølgende tog titlen hjem med en 2-0-sejr over Rungsted. Det var holdets første titel i 18 år, så det har med garanti varmet de nordjyske hockey-hjerter og pustet selvtilliden op.

Det skal Lehtonen og Andreasens mandskab forsøge at punktere, og holdet har faktisk klaret opgørene i Nordjyske Bank Arena godt indtil videre. Først med et smalt 1-0-nederlag og senest med føromtalte 4-1-sejr.

Kampstart i Frederikshavn er kl. 19.00.


Fortjent sejr til Final4-vinderne i Frederikshavn METAL LIGA IGEN! Rødovre Mighty Bulls