Fredagshockey: Vi skal holde et højt tempo

Efter 10 dages landskampspause var Tyrene igen i kamp tirsdag, hvor det blev til en flot 4-1 sejr på udebane over Frederikshavn White Hawks. Med de tre point kravlede Mighty Bulls op på fjerdepladsen og cheftræner Riku-Petteri Lehtonen var også tilfreds med holdindsatsen:

- Vi spillede en solid kamp med alle mand på samme side. Vi støttede hinanden og fulgte vores systemer godt. Og så formåede vi at holde dem på ydersiden og selv på de chancer, som de kom frem til, fik vi blokeret deres skud og Matt havde flere gode redninger. Vi kontrollerede også vores temperament meget pænt, da Frederikshavn-spillerne begyndte at spille hårdt, da de blev frustrerede, fortæller han om sejren.

Landsholdspausen har været tiltrængt for holdet, der har været hårdt ramt af skader og sygdom i løbet af grundspillets første del. Derfor var et par fridage også på programmet:

- Jeg var selv med det italienske landshold, hvor vi trænerede et par dage i Italien og derefter havde turnering i Polen. Så Morten kørte træningerne, men vi havde kun 12 spillere på grund af skader og så de seks spillere, der var med landsholdene. Vi gav også spillerne tre dages fri, så ugen har mest været med fokus på kondition og restituering, lyder det fra Lehtonen.

Når holdet træder på isen fredag er det til sæsonens tredje opgør mod Herning Blue Fox. Begge de to første opgør er endt med 3-0 sejre til Rødovre.

- Vi skal holde kampen i kort snor. Herning har nogle rigtig store og stærke spillere, så vi skal spille klogt. De sidste to kampe mod dem, har vi vundet på at skøjte mere og bedre end dem. Så vi skal forsøge at holde et højt tempo og holde dem væk fra vores mål, slutter han.

Kampstart fredag er kl. 19.30 og dørene åbner en time før.

FANTILBUD

Vores nye partner, Bulls GastroPub & Sport i Rødovre Centrum, har et godt tilbud til alle Rødovre-fans:

Køb en valgfri gourmetburger med oksekød, kylling eller pulled pork til kun 119 kr.

Viser man sit Rødovre Mighty Bulls-sæsonkort og får man en lille pilsner fadøl GRATIS med.


Nul points da Herning nettede fem sekunder før tid Så er årets juletrøjer kommet!