Fredagshockey: - Vi skal gøre basistingene bedre

Fredag aften er der igen dækket op til fredagshockey i Rødovre Centrum Arena, når Tyrene får besøg af Esbjerg Energy.

Ugen startede godt for Mighty Bulls, der tirsdag kunne sende SønderjyskE hjem til Vojens med et nederlag. Den ordinære kamp sluttede 2-2, men Steffen Klarskov og Nick Crawford sendt begge pucken i nettet i straffeslagskonkurrencen og Matt O’Connor i målet nappede to ud af tre forsøg fra sønderjyderne. Dermed blev ekstrapointet i Rødovre.

Cheftræner Riku-Petteri Lehtonen om kampen:

- Der var mange små elementer, som vi gjorde godt eller bedre end vi har gjort på det seneste. Vi var bedre defensivt i den neutrale zone – selvom de nogle gange kastede sig frem, så var vi klar med alle fem spillere til at vinde pucken tilbage. Vi kan stadig vende spillet hurtigere, når vi får pucken, men det blev meget vanskeligere at score imod os. Og så havde vi ikke nogle dumme pucktab, fortæller han.

Det var ikke blot en vigtig sejr i forhold til at få samlet point, men det var også vigtigt at få tanket selvtillid efter et par skuffelser:

- Ja, Odense-kampen var en stor skuffelse. Nogle få fejl vender kampen til deres fordel, men vi skal også give kredit til Odense. De kæmpede hårdt og havde en vinderattitude selvom de har tabt mange kampe. Men SønderjyskE-kampen giver os noget selvtillid og noget tillid til måden vi vil spille på.

Kampen mod SønderjyskE var syvende gang i denne sæson, at Tyrene var i overtid. Det er blevet til fem sejre af de syv mulige, hvilket faktisk er bedst i ligaen:

- Det er rart at være bedst på nogle punkter, smiler Lehtonen og uddyber:

- Jeg synes, at vi spiller klogt i 3 mod 3, og vi formår stadig at gøre os farlige. I straffeslag har vi haft nogle gode målmandspræstationer og så har vi været gode til at finde et par spillere, der kan score.

Nu gælder det så det fysisk stærke Esbjerg-hold fredag og her har cheftræneren fokuspunkterne klar:

- Vi skal fokusere på at gøre vores basisting bedre, holde spillet simpelt og være disciplinerede, lyder det.

Kampstart er kl. 19.00 og dørene åbner kl. 18.00.

Mellem første og anden periode får vi besøg af RSIK’s kunstskøjteafdelingen, nærmere bestemt Amalie Dahl Hansen. 16-årige Amalie skøjter for RSIK i kunstjuniorrækken og fik en flot anden plads til DM i solodans i december. Mellem anden og tredje periode er der puckkastning.

FANTILBUD

Vores partner, Bulls GastroPub & Sport i Rødovre Centrum, har igen et godt tilbud til alle Rødovre-fans:

Køb en valgfri gourmetburger med oksekød, kylling eller pulled pork til kun 119 kr.

Viser man sit Rødovre Mighty Bulls-sæsonkort og får man en lille pilsner fadøl GRATIS med.


Rødovre snupper stærk sejr over Esbjerg Hjemmekamp i februar flyttes