Fredagshockey: Topholdet gæster Tyrene

Efter en lang stribe af tirsdagskampe venter der nu en god omgang fredagshockey i Rødovre Centrum Arena.

Gæsterne er Metal Ligaens tophold fra Aalborg Pirates, der indtager førstepladsen i ligaen ganske suverænt. 11 sejre i 13 kampe (de tre efter overtid) er det blevet til, så en svær modstander venter.

I det første interne opgør kom Tyrene ellers foran med 1-0 på mål af Jonas Sass, men den stilling holdte kun første periode ud. Tre powerplaymål og et enkelt i tomt bur gav Piraterne en 4-1-sejr.

Piraterne har dog haft problemer i deres to Sjællandskampe, hvor det kun er blevet to ud af seks mulige point i Herlev og Rungsted. Måske har de været ramt af de berømte ”busben”, men uanset hvad årsagen er, så skal Tyrene forsøge at finde den og udnytte den.

Det blev til et nederlag i tirsdagens kamp mod SønderjyskE, der kunne rejse hjem med en 2-1-sejr. Det var en til tider lidt rodet kamp, men med masser af intensitet og kamp pucken. Resultatet afspejlede meget godt en ret lige kamp, desværre lykkedes det ikke for Tyrene at udligne, selvom chancerne var mange og presset var højt i kampens afgørende minutter.

Mighty Bulls var tirsdag hårdt ramt af skader og sygdom, hvor både målmand Matt O’Connor, kaptajn Teemu Virtala, Kim Johansson og Kasper Jensen sad ude. Hvor mange der bliver klar til fredag vides endnu ikke. Manglen på spiller gav dog debut til den unge RSIK’er Magnus Galby, der fik sin første Metal Liga-kamp.

Dørene til Rødovre Centrum Arena åbner kl. 18.00 og kampstart er kl. 19.00.

Fremragende Rørth skabte overraskelse Kampnoter: Rundt om Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE