Fredagshockey med topholdsbesøg

Fredag aften gæster Frederikshavn White Hawks arenaen, og Rødovre Mighty Bulls skal forsøge at rejse sig efter de i tirsdags blev sendt hjem med et 5-0 nederlag imod SønderjyskE. 

Det er som oftest nogle intense og tætte opgør, når de to hold møder hinanden. Og på trods af, Frederikshavn p.t ligger nummer ét i Metal Ligaen, er Rødovre Centrum Arena en stor mundfuld, hvilket Tyrene har bevist i de seneste hjemmekampe.

- Imod Frederikshavn, endnu et tophold, er der ikke plads til mange fejl eller fejlafleveringer. Der skal være fokus på de ting, vi gør godt og de ting, der har gjort os gode det sidste stykke tid. En god balance imellem optimisme og respekt for modstanderen er vigtig, siger Rødovres cheftræner Magnus Sundquist om kampen fredag.

Selvom Rødovre Mighty Bulls hverken brillerede offensivt eller defensivt tirsdag aften i Sønderjylland, skal det ikke ændrer troen på, at man kan levere en god kamp mod Frederikshavn.

- På trods af nederlaget sidste kamp imod SønderjyskE, er humør og revanchelysten i top, så den kamp slår ikke spillernes moral væk, fortsætter den 55-årige træner.

Én af de helt store grunde til, Rødovre er så svær en udebane for modstanderne er på grund af det tryk og den stemning, fansene leverer. Og publikums opbakning er noget, spillerne har mærket på isen.

- Vi håber selvfølgelig, der kommer endnu flere på fredag. Så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at tage en sejr hjem, afslutter han. 

Kampstart i Rødovre Centrum Arena kl. 19.30, hvor dørene åbnes kl. 18.30.

Myndighederne har genindført coronapasset og derfor skal alle tilskuere vise gyldigt coronapas ved indgangen. Hav det klar på telefonen og kom gerne i god tid, så vi kan minimere kø ved indgangen.

Har du UNLIMITED HOCKEY-sæsonkort og ikke kan komme til kampen, kan du låne det ud til ven. Læs mere her.


VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Frederikshavn Böll rykker op i truppen