Fredagsbrag i Ørneborgen

Der er dømt lokalopgør, når Rødovre Mighty Bulls fredag aften gæster Herlev Eagles. Rødovre skal forsøge at hente den tredje sejr i træk, mens Herlev skal tilbage på sporet efter nederlag i de sidste to kampe.

På trods af Rødovre kom bagud 0-3 mandag aften mod gæsterne fra Odense Bulldogs, formåede Tyrene at kæmpe sig tilbage i kampen og trække kampen ud i straffeslag, hvor hjemmeholdet trak det længste strå og kunne tilføje to point til kontoen.

- Kampe svinger altid i karakter. Vi var klart bedst i første periode og burde have haft en 2-0-føring, men i stedet scorer Odense til 0-1. Men vi fik samlet op på tingene på trods af, at de scorer lidt heldigt til 0-3 i powerplay. Drengene viste meget høj moral, hvilket gav en rigtig god afslutning på anden periode, lyder det fra cheftræner Magnus Sundquist. 

Herlev Eagles er otte point foran Rødovre Mighty Bulls inden kampen og på ottendepladsen i Metal Ligaen. Hvis Rødovre skal forsøge at hale ind på naboerne, er de direkte opgør mod konkurrenterne i bunden en god mulighed. Sundquist ser dog ikke disse kampe som vigtigere end de øvrige i forhold til at hente point ind, for der skal kæmpes hver eneste gang, man er på isen:

- Kampen mod Herlev er ikke vigtigere end de andre kampe, vi har spillet. Det vigtigste er, at vi alle præsterer og så kommer resultaterne også med. Der er stadig 75 point at spille om, så efter denne kamp, vil der stadig være mange point tilbage at spille om for alle hold, afslutter han.

Kampene mod Herlev er oftest tætte og mon ikke, at det er to hårdtkæmpende hold, der igen løber på isen i morgen. 

Kampstart er kl. 18.00 Spar Nord Arena i Herlev.

Har du UNLIMITED HOCKEY-sæsonkort og tager turen til Herlev, så husk, at du kan trække en gratis billet til gæsteafsnittet. Læs hvordan her.

Kampen vises også direkte på Tv2 Play.

Myndighederne har genindført coronapasset og derfor skal alle tilskuere vise gyldigt coronapas ved indgangen. Hav det klar på telefonen og kom gerne i god tid, så vi kan minimere kø ved indgangen.


Herlev bedst i intenst derbyopgør VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Odense