Tyrene skal en tur til Nordsjælland i fredagens kamp.

Når HockeyNight på Tv2 Sport åbner for signalet tirsdag aften bliver det fra Bitcoin Arena og opgøret mellem Rungsted Seier Capital og Rødovre Mighty Bulls.

Det er sæsonens anden udgave af den sjællandske klassiker, som i første akt endte med en Rungsted-sejr. Efter kun halvandet minuts spil bragte de sig foran i Rødovre Centrum Arena og tyve sekunder senere kom de på 0-2. En rigtig skidt start for Tyrene, der trods en ellers god kamp ikke formåede at hente føringen og måtte sig slået med 1-3.

Selvom det kun er blevet til fire point i de seneste fem kampe for Mighty Bulls, så har præstationerne i størstedelen af dem være fornuftige. De sidste procent har trods de gode tegn ikke været der, men forhåbentlig kan der ændres på dette fredag, for i Sjællandsopgørene er der altid lidt ekstra på spil og intensiteten og nerven i kampene er på max.

Der er dog nok ikke tvivl om, at Rungsted med Metal Ligaens topplacering på papiret er favorit. Fem sejre i træk har nordsjællænderne, der senest vandt med 1-5 i Herning. De øvrige kampe har dog været tætte, så det er absolut et hold, der kan bides skeer med.

Der skal kæmpes for tre point til kontoen og for at udligne den interne statistik i kampen mellem Vestegnen og Nordsjælland.

Kampstart i Rungsted er kl. 19.30 og HockeyNight på Tv2 Sport starter allerede med optakt fra kl. 19.00.


Sjette sejr på stribe til Rungsted i det sjællandske slag Støt RSIK og få nye sokker