Det er med stor glæde at vi kan afsløre at Frank Gymer forlænger med 2 år. Frank er en vigtig spiller for holdet og med hans 64 point i 76 kampe over de sidste to sæsoner har han vist sit store værd for klubben. 

Cheftræner Olaf Eller siger følgende om Franks kontraktforlængelse:

”Frank har speed og spilopfattelse som er på et niveau, som ikke er hverdagskost i metalligaen, derfor glæder det os meget at Frank vil være med til at løfte det nye RMB videre frem over de næste to år. Frank har været med til at gøre vores powerplay frygtet og vi er dermed sikre på at den elegante finne vil være en vigtig brik i holdets offensive. ”

Frank fortsætter selv:

”We have a good thing going on with great team chemistry and full of good guys in the team. Organization has great people in and all the volunteers working towards us as a team going forward and taking a step for a longer playoff run in the future. We had a positive last season overall so lets take the next step this season!”

Vi glæder os til at have Frank tilbage i Rødovre igen!

Kontrakten er betinget af den endelige godkendelse fra Danmarks Ishockey Union. 


Rødovre Mighty Bulls indgår femårigt partnerskab med Royal Unibrew som ny drikkeleverandør. Rødovre Mighty Bulls indgår 2-årig aftale med Brandon Magee