Første af tre naboopgør i december

Selvom kalenderen siger midt december, så er det kun anden gang i sæsonen, at der er lokalbrag mellem Rødovre Mighty Bulls og Herlev Eagles. Til gengæld så bliver kampen den første af tre interne opgør inden nytår.

For begge hold er der meget vigtige point på spil, for Herlev indtager syvendepladsen, mens Rødovre er lige under på ottendepladsen i Metal Ligaen. Syv point skiller de to hold. Eagles udbyggede deres forspring med en sejr over SønderjyskE i seneste runde, hvor Tyrene tabte hjemme i overtid til Herning Blue Fox.

Det har været tæt på i de seneste to kampe for Mighty Bulls, der har tabt i henholdsvis overtid og straffeslag. Fem point er der røget ind på kontoen i de fem seneste kampe. Ørnene har taget syv point i deres seneste fem opgør.

Herlev vandt på hjemmebane det første lokale slag med hele 8-7 efter overtid i en vanvittig omgang Hawaii-hockey, hvor holdene skiftedes til at score. Anden omgang skulle være spillet d. 23. oktober, men blev aflyst, da Herlev-truppen var hårdt ramt af COVID-19.

Det skal derfor blive rigtig spændende at se de to hold stå over for hinanden fredag aften. Særligt når man har for øje, at det er første af tre omgange på kun 14 dage.

Intensiteten og dramaet er altid højt i nabokampene og med rigtig vigtige point på spil – for særligt Mighty Bulls -, så bliver det nok ikke anderledes, selvom rammerne - uden tilskuere på lægterne - ikke er som de plejer.

Kampstart i Herlev er kl. 19.30 og kampen streames live. Link kommer på hjemmesiden i løbet af fredag.


STREAM: Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Herning